Pirmais krūšturu atvēršanas čempionāts! PIKANTI FOTO
Ātrākais krūšturu atvērējs Jānis Vuļs priecīgs par nopelnīto titulu un balvu - draugu kompānijā atpūtas brauciens ar partybusu.
Slavenības
2012. gada 11. decembris, 11:00

Pirmais krūšturu atvēršanas čempionāts! PIKANTI FOTO

Jauns.lv

Nedēļas nogalē klubā „Coyote Fly” apakšveļas ražotājs „New Rosme” svinēja 60 gadu jubileju. Par godu svinībām, uzņēmums rīkoja jaunākās kolekcijas modes skati un pirmo Latvijas čempionātu krūšturu atvēršanā.

Lai noskaidrotu veiklāko roku īpašnieku, apakšveļas ražotājs „New Rosme” aicināja drosmīgākos vīriešus sūtīt motivācijas vēstules. No 32 dalībniekiem tika atlasīti 8 pretendenti, kuri plašāk aprakstīja pieredzi un sasniegumus krūšturu vaļā vēršanā. Katram dalībniekiem bija pēc iespējas ātrāk ar vienu roku jāattaisa vaļā krūšturis četrām modelēm! Čempionātu vadīja Dj Gustavito, un, tā kā viens no dalībniekiem neieradās, tad ātri vien izvēlējās astoto dalībnieku no apmeklētāju vidus.

Starp dalībniekiem bija pat trīs Mārtiņi un divi Rūdolfi, tomēr visveiklākais izrādījās Jānis Vuļs. Viņa ātrākais laiks bija 6,08 sekundes. „Rosme” uzvarētājam dāvāja ekskluzīvu ballīti partybusā ar dažādiem pārsteigumiem, dzērieniem un dejotāju priekšnesumiem. Ieguvis čempiona titulu, Jānis atzina, ka nav lietpratējs šajā jomā, taču priecājās, ka „Rosmes” krūšturus var ērti attaisīt. „Sākumā gan īsti nesanāca ar labo roku, tad pamēģināju ar kreiso un izdevās daudz ātrāk un tā arī turpināju,” vēsta Jānis Vuļs. Viņš ir gandarīts par paveikto un priecājas par „Rosmes” dāvāto balvu - izklaidi partybusā, jo sen jau gribējis tādu ballīti ar draugiem.

Vēl „Rosmes” 60 gadu jubilejas svinībās varēja vērot uzņēmuma jaunākās apakšveļas kolekcijas modes skati. Viens no „New Rosme” galvenajiem vēstījumiem ir komforts. Tas vienlaicīgi mijas ar „Rosmes” devīzi – „Māksla būt iekārojamai, kam seko augsta kvalitāte un pārdomāts dizains atbikstoši sezonalitātei!” Ikvienam kluba apmeklētājam, uzrādot aproci no šī pasākuma, „Rosmes” veikalos iespējams saņemt 20 % atlaidi jaunajai kolekcijai.

Pēc modes skates un čempionāta noslēgšanās kluba apmeklētājiem koncertu sniedza Jamaikas izcelsmes Lielbritānijas dziedātājs Errol Reid.

Kasjauns.lv/ Foto: Mārtiņš Ziders