Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Juris Kulakovs atpūšas naktsklubā. FOTO
Par dziedātājas Aijas Vītoliņas priekšnesumu klubā „Coyote Fly” skatuves priekšā tīksminājās arī komponists Juris Kulakovs.
Slavenības

Juris Kulakovs atpūšas naktsklubā. FOTO

Jauns.lv

Nedēļas nogalē Vernisāžā pulcējās daudzas slavenības, kas bija saņēmušas ielūgumus uz ekskluzīvu koncertu klubā „Coyote Fly”.

Juris Kulakovs atpūšas naktsklubā. FOTO...

14. decembrī norisinājās krāšņs koncerts, kurā kopā ar Liepājas simfonisko orķestri uzstājās dziedātāja Aija Vītoliņa jeb Amber un pasaulslaveno dīdžeju DJ Tiesto un Armin van Buuren dziesmu vokālists Kristians Burns. Muzikālo šovprogrammu klubā baudīja daudzas pašmāju slavenības, tostarp Latvijas Basketbola savienības viceprezidents Edgars Šneps ar sievu Ivetu Šnepu, miljonārs Aleksandrs Oskins, producente Žaklīna CInovska, uzņēmēja Marika Ģederte, dziedātāja Natālija Tumševica, Rīgas domes auditore Kristīne Lindenblate, skaistumkonkursu rīkotāja Liene Skulme, dīdžejs Markus Riva jeb Miķelis Ļaksa, uzņēmēja Santa Kola, starptautisko attiecību speciāliste Guna Leiškalne-Rokk, skaistumkaraliene Ieva Lase, žurnāliste un pasniedzēja Ieva Adamss jeb Ieva Lejiņa, uzņēmējs Jānis Jenzis un pat komponists Juris Kulakovs, kurš pavasarī atzīmēs 55. Jubileju, un šādās, jauniešu iecienītās izklaides vietās nav bieži sastopams.

Christian Burns ir DJ Tiesto populārā hita „In The Dark” izpildītājs, un ar šo dziesmu mūziķis uzstājās arī Rīgas klubā „Coyote Fly.

Slavenības bauda Aijas Vītoliņas un Christian Burns koncertu klubā „Coyote Fly”

Slavenības bauda Aijas Vītoliņas un Christian Burns koncertu klubā „Coyote Fly”

Kasjauns..lv/Foto: Edgars Kalmēns, Inta Mengiša, Coyotefly.lv