Pikantajai Džerijai Halivelai 44 gados būs otrs bērns. FOTO
Džerija Hornere (ex Halivela) un viņas vīrs Kristofers Horners priecīgi paziņot, ka viņiem gaidāms ģimenes pieaugums. Mazulis nāks pasaulē īsi pirms māmiņas 45. dzimšanas dienas.
Slavenības
2016. gada 11. oktobris, 16:16

Pikantajai Džerijai Halivelai 44 gados būs otrs bērns. FOTO

Jauns.lv

Meiteņu grupas „Spice Girls” dziedātāja Džerija Hornere (ex Halivela) paziņojusi, ka ir otrā bērna gaidībās, un jau dažas stundas pēc ziņas par priecīgajiem jaunumiem, pievienojusies vīram Kristianam Horneram (42) balvu ceremonijas vakarā, izrādot savu augošo vēderiņu.

Dodoties uz „Attitude Awards” balvu ceremonijas vakaru Londonā, Džerija Hornere bija ģērbusies tumši zilā augumam piegulošā garajā vakarkleitā, kas manāmi izcēla viņas pašreizējo topošās māmiņas stāvokli.

Džerijai un viņas vīram F1 komandas vadītājam Kristoferam Horneram šis būs pirmais kopīgais bērns. Dziedātāja ģimenē audzina arī 10 gadus vecu meitu Blūbelu Madonnu, kura nākusi pasaulē viņas iepriekšējās attiecībās.

„Džerija un Kristofers ir sajūsmā paziņot, ka gaida savu pirmo bērnu,” apstiprinājis dziedātājas pārstāvis. „Pāris ir bezgala priecīgs par labajām ziņām un nevar vien sagaidīt jauno ģimenes pieaugumu.”

„Attitude Awards” balvu ceremonijas vakarā Džerija sastapa arī savu bijušo grupas „Spice Girls” kolēģi Emmu Bantoni, kura arī izrādīja prieku par Džerijas gaidāmo mazuli.

Džerija Halivela un Kristianas Horners iepazinās 2014. gada februārī, bet jau nākamā gada maijā svinēja kāzas.

Džerijas meita Blūbela Madonna pasaulē nāca 2006. gada maijā. Viņas tēvs ir scenārists Saša Džervasi, ar kuru dziedātāju vienoja īslaicīgs romāns 2005. gadā. Blūbelai ir divas krustmātes – Džerijas „Spice Girls” laiku kolēģes Viktorija Bekhema un Emma Bantone.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press