Gada skaistāko pludmales augumu TOP’20. FOTO
Miranda Kera, Sofija Vergara un Lady Gaga
Slavenības
2013. gada 1. janvāris, 01:02

Gada skaistāko pludmales augumu TOP’20. FOTO

Jauns.lv

Kuru slaveno sievieti britu vīrieši novērtējuši kā seksapīlākā auguma īpašnieci 2012. gadā? Aizvadītajos gados topa virsotnēs ierindojās dāmas, kurām piemīt izteikti sievišķīgas auguma aprises: Kellija Brūka, Kima Kardašjana. Kura atzīta par visskaistāko šogad?

„Es zinu, ka esmu formīga”

Pavasarī vīriešu žurnāla FHM veidotāji par seksīgāko sievieti pasaulē atzina britu dziedātāju Tulu Kontostavlosu jeb Tulisu (24). Viņa šajā topā bija pārspējusi tādas skaistules kā šova „The X Factor” bijušo žūrijas pārstāvi Šerilu Koulu un grupas „The Saturdays” dziedātāju Molliju Kingu. „Es ticu, ka seksīgumu vajag akcentēt, taču neesmu no tām, kas piekritīs izģērbties kameru priekšā,” norādīja Tulisa „Es lepojos ar sevi un esmu tāda, kāda esmu. Es zinu, ka esmu formīga. Es nevienā vietā nevēlētos būt mazāka vai lielāka. Esmu es pati.”

Tērē lielu naudu skaistuma uzlabošanai

Kolumbiešu aktrisei Sofijai Vergarai (40) patīk izrādīt savas sievišķīgās auguma aprises, taču viņa atzīst, ka kuplas krūtis reizēm sagādājot lielas raizes. Aktrise ir visai tieša un kādā intervijā izteikusies, ka 32F izmēra krūtis esot kā „skabarga pakaļā”. Sofija reizēm vēloties kaut būtu tāda auguma īpašniece, kā brazīliešu supermodele Žizele Bundhena: „Es zinu, ka pateicoties krūtīm, man ir atvērušās daudzas durvis. Būsim reāli. Bet es kļūstu vai zaļa aiz skaudības, kad redzu Žizeli, tērpušos miniatūrā topiņā, bez krūštura zem tā,” norāda daiļā kolumbiete. „Ja es atļautos uzvilkt ko tādu, es izskatītos pēc sievietes stāvoklī vai resnas striptīza dejotājas!” Vergara atklāti atzīst, ka ir gatava tērēt tūkstošus sava izskata uzlabošanai. „Es vēlos atrādīt savus dotumus, kamēr man tie vēl ir. Es jau šobrīd zinu, ka došos veikt krūšu liftinga operāciju. Tad varbūt kādu dienu, kad būšu atbrīvojusies no domas par seksīgu izskatu, tās samazināšu vispār.”

Daudzus šokēja viņas pieņemšanās svarā

Lai gan rudenī daudzi bija šokā par to kā svarā pieņēmusies dziedātāja Lady Gaga (26), ne mazāk cilvēku pauduši sajūsmu, ka soliste no „kārna skaliņa” nu kļuvusi daudz sievišķīgāka. „Manam draugam [aktierim Teiloram Kinijam] patīk, ka esmu apaļīgāka; ka es normāli ēdu un pārāk neiespringstu par savu ārieni,” jauniegūtās ķermeņa aprises komentējusi pati Lady Gaga. „Esmu laimīga un jūtos laimīgāka nekā jebkad agrāk. Es nedomāju jukt prātā par to, kā mani vērtē. Esmu lepna par sevi jebkādā izmērā.” Viņa pieņēmusies svarā par 25 mārciņām jeb nedaudz vairāk kā 11 kilogramiem.

„Sievietei augums ir jāizrāda, nevis jāslēpj!”

Līdzās citām izteikti sievišķīga auguma pārstāvēm topā ierindojas arī vairākas „Victoria’s Secret” modeles. Pateicoties šī apakšveļas zīmola krāšņajām skatēm, šīs jaunās dāmas ir īstas zvaigznes. Miljoniem sieviešu visā pasaulē sapņo par līdzīgiem slaidiem augumiem un arī vīrieši nespēj novērts ne acu no skaistulēm TV ekrānā.

Lūk, ko par seksapīlu izteikusies viena no „Victoria’s Secret” modelēm – aktiera Orlando Blūma sieva Miranda Kera: „Sievietes figūra ir jūsmošanas vērta. Vajag izrādīt to, kas ir tev dabas dots, nevis slēpt augumu!” Miranda atzīst, ka pēc dabas ir koķeta būtne un viņu nekad nav nomākuši kompleksi par piedalīšanos pikantās fotosesijās. Modele jūtas harmonijā ar savu ķermeni.

2012. gada skaistāko pludmales augumu TOP’20 – galerijā!

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press