Amerikāņu superzvaigznes tēvs piedraud meitas līgavainim
Slavenības
2013. gada 8. janvāris, 11:50

Amerikāņu superzvaigznes tēvs piedraud meitas līgavainim

Jauns.lv

Izdzirdot baumas, ka populārā kantri dziedātāja Teilore Svifta (23) domājot par kāzām, viņas tēvs Skots brīdinājis meitas draugu Harijam Stailzam nesasteigt ar attiecībām un mazliet piebremzēt.

Skots Kingslijs Svifts uzstājis, lai grupas „One Direction” solists Harijs Stailzs „mazliet atvēsinās”. Teilores tēva ausīs nonākušas ziņas, ka jaungada brīvdienu laikā 23 gadus vecais Harijs atzinies viņa meitai mīlestībā.

Kāds ģimenes draugs norāda, ka tēvs nebūt nevēlas, lai meita pārtrauktu attiecības ar „One Direction” dziedātāju, viņš tikai ir noraizējies par Teilores laimi un nevēlas, ka viņu atkal kāds sāpinātu.

„Skotam patīk Harijs, taču tēvs vēlas, lai pārītis piebremzētu ar attiecībām un visu uztvertu ar vēsāku prātu. Visiem ir skaidrs, ka Teilore un Harijs ir kā apmāti viens ar otru un jau sprieduši par kāzām,” britu tabloīdam „The Sun” norādījis paziņa. „Skots pavisam noteikti nevēlas, lai viņi izšķirtos.”

Romantiskais pārītis vecgada vakarā redzēts Ņujorkas Taimskvērā kaislīgi skūpstāmies sagaidot gadu miju, savukārt jaungada pirmajā dienā abi devušies atpūtā uz Karību salām.

Brīvdienu braucienā pāris devies īsi pēc tam, kad Harijs Teilorei atzinies mīlestībā. „Harijs ir kā bez prāta Teilores dēļ un atzinās viņa mīlestībā, kad abi bija Ņujorkā,” norāda paziņa.

Bijušais talantu šova „The X Factor” dalībnieks ir tik iemīlējies, ka uz Ziemassvētkiem pasniedza mīļotajai „vintage” stila rokassprādzi ar smaragdiem.

Ziemassvētkus pāris pavadīja atsevišķi katrs kopā ar savu ģimeni, tāpēc nav brīnums, ka Teilore un Harijs tik ļoti ilgojās viens otru redzēt gadu mijā un nespēja vien slēpt dedzīgo mīlestību. Paziņas zina teikt, ka Ziemassvētku brīvdienās saldais pārītis katru dienu viens ar otru sarunājušies „Skype”.

Pirms attiecībām ar Hariju, Teilorei bija divus mēnešus ilgs romāns ar vidusskolas skolnieku Konoru Kenediju (18) no slavenā Kenediju klana. Abi attiecības pārtrauca 2012. gada septembrī. Konors Kenedijs ir Roberta F. Kenedija juniora dēls un bijušā ASV senatora Roberta Kenedija mazdēls. Prezidents Džons F. Kenedijs ir Konora vectēva brālis.

Dziedātājas bijušo draugu vidū ir sāgas „Krēsla” aktieris Teilors Lautners, grupas „Jonas Brothers” dziedātājs Džo Džonass, mūziķis Džons Meijers un aktieris Džeiks Džilenhols.

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press