Holivudas zvaigzne Džodija Fostere 50 gadu vecumā atzīstas, ka ir lesbiete
„Tagad visām slavenībām pieņemts runāt par savas privātās dzīves smalkumiem, sarīkojot tam preses konferenci, izdodot smaržas un veidojot realitātes šovu,” pateicības runā ironizēja Džodija Fostere.
Slavenības
2013. gada 14. janvāris, 14:54

Holivudas zvaigzne Džodija Fostere 50 gadu vecumā atzīstas, ka ir lesbiete

Jauns.lv

Jau sen klīda runas, ka talantīgā aktrise Džodija Fostere (50), iespējams, esot netradicionālas seksuālās orientācijas sieviete. Svētdien Losandželosā notikušajā „Zelta globusu” ceremonijas vakarā aktrise to apstiprinājusi arī pati.

Svētdien notikušajā „Zelta globusu” ceremonijas vakarā amerikāņu aktrisei Džodijai Fosterei pasniedza Sesila de Mila balvu par mūža ieguldījumu. Aktrise bija sagatavojusi ļoti atklātu un vaļsirdīgu pateicības runu, kurā sniedza atbildes uz jautājumiem, kas nodarbina sabiedrības prātus jau vairāku gadu garumā.

„Es par to tagad pateikšu skaļi un ar lepnumu,” runu iesāka Fostere. „Es esmu... viena. Es pajokoju.” Aktrise norādīja, ka draugiem atzinusies jau ļoti sen, darot zināmu, ka viņai ir sieviešu dzimuma partnere Sidnija Bernarda, kurai aktrise pateicas par abu kopīgo bērnu audzināšanu. „Es atzinos jau pirms tūkstoš gadiem Akmens laikmetā,” savā runā tēlaini norāda Fostere. „Jau tajās ļoti dīvainajās dienās, kad trausla jauna meitene atzīstas uzticamiem draugiem, ģimenei un kolēģiem, un tad pamazām un ar lepnumu arī visiem pārējiem, kas viņu pazina un satika. Taču tagad visām slavenībām pieņemts runāt par savas privātās dzīves smalkumiem, sarīkojot tam preses konferenci, izdodot smaržas un veidojot realitātes šovu,” ironizēja Fostere.

„Es nevarētu iedomāties sevi stāvam šeit, nepieminot vienu no savas dzīves kvēlākajām mīlestībām, manu brašo otro mammu bērniem, manu bijušo mīļoto, manu paštaisno dvēseļu māsu šajā dzīvē, plecu, uz kā izsūdzēt bēdas, slēpošanas kompanjoni, vismīļāko labāko draudzeni jau 20 gadu garumā – Sidniju Bernardu. Paldies tev, Sid. Es ļoti lepojos ar mūsu moderno ģimeni. Mūsu burvīgie dēli, Čārlijs un Kits, ir mans iemesls elpot un attīstīties, viņi ir manas asinis un dvēsele.”


Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press