Nikola Kidmena pievienojas caurspīdīgo kleitu cienītāju pulciņam. FOTO
Dāmas izvēlas tumši zilo krāsu. Nikola Kidmena, Amanda Seifrīda, Karmena Elektra un Dženifera Lorensa.
Slavenības
2013. gada 29. janvāris, 11:14

Nikola Kidmena pievienojas caurspīdīgo kleitu cienītāju pulciņam. FOTO

Jauns.lv

Apmeklējot ASV Kinoaktieru ģildes balvu ceremoniju, aktrise Nikola Kidmena (45) bija izraudzījusies elegantu, taču visnotaļ pikantu vakartērpu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Austrāliešu aktrise Nikola Kidmena ASV Kinoaktieru ģildes balvu vakaram bija izvēlējusies tērpu no Vivjenas Vestvudas augstās modes kolekcijas. Tumši zilā vakarkleita bija bagātīgi izšūta fliteriem un ziedu aplikācijām. Tērps bija pilnībā caurspīdīgs: aktrises kailās krūtis sedza vien krāšņie izšuvumi un bija labi saskatāmas melnas biksītes. Koptēlu aktrise bija papildinājusi ar „Fred Leighton” rotaslietām un „Manolo Blahnik” kurpītēm.

­

Tumši zilas krāsas vakartērpus ASV Kinoaktieru ģildes balvu vakaram bija izraudzījušās vairākas aktrises. Viņu skaitā Amanda Seifrīda, Mariona Kotiljāra, Dženifera Lorensa, Karmena Elektra, Džordina Spārksa un Edija Falko.

Pikantu tērpu balvu vakaram izvēlējusies sāgas „Krēsla” aktiera Pītera Facinelli jaunā draudzene Džeimija Aleksandra (28). Viņa pasākumu apmeklēja modes nama „Marc Bouwer” darinātā melnā vakartērpā ar pikantiem izgriezumiem.

ASV Kinoaktieru ģildes balvu vakarā par labāko kino drāmu atzīta filma „Argo”, kas stāsta par Irānas ķīlnieku krīzi.

Daniels Dejs-Lūiss saņēma godalgu kā labākais aktieris par lomu Stīvena Spīlberga drāmā „Linkolns”, bet Dženifera Lorensa tika godināta kā labākā aktrise par veikumu romantiskajā komēdijā „Silver Linings Playbook” („Optimista stāsts”).

Kā labākais otrā plāna aktieris tika apbalvots Tomijs Lī Džonss („Linkolns”), savukārt sieviešu kategorijā balvu par lomu mūziklā „Les Miserables” („Nožēlojamie”) ieguva Anna Hataveja.

Televīzijas darbu konkurencē seriāli „Downton Abbey” („Dauntonas abatija”) un „Modern Family” („Modernā ģimene”) izcīnīja godalgas attiecīgi drāmas un komēdijas kategorijās.

Labākā dramatiskā seriāla aktiera balva tika „Breaking Bad” galvenās lomas tēlotājam Braienam Krenstonam, bet sieviešu konkurencē to izcīnīja Klēra Deinsa par darbu trillerī „Homeland”.

Savukārt par labākajiem komēdijseriāla aktieriem tika atzīta Tīna Feja un Aleks Boldvins, kuri abi tēlo šovā „30 Rock”, kas drīzumā noslēgsies pēc septiņām veiksmīgi aizvadītām sezonām

Filmas „Argo” režisoram Benam Aflekam ASV Kinoaktieru ģildes godalga divu dienu laikā ir jau otrs augstais apbalvojums. Sestdien viņa filma tika godalgota Amerikas Producentu ģildes balvu ceremonijā, kas lielā mērā tiek uzskatīta par „Oskaru” priekšvēstnesi.

Arī „Zelta globusu” ceremonijā „Argo” tika atzīta par labāko filmu, bet Afleks - par labāko režisoru. Kinolente nominēta „Oskara” balvām septiņās kategorijās.

ASV Kinoaktieru ģildes balvu ceremonijas krāšņāko tērpu parāde – galerijā!

­

Kasjauns.lv, LETA, Foto: Bulls Press