Mūziķis Gacho laidis klajā savu jaunāko singlu "Tava pasaule". VIDEO
Dziesmas videoklips uzņemts, izmantojot Gacho mobilo tālruni "Samsung Galaxy Note II".
Slavenības
2013. gada 4. februāris, 17:53

Mūziķis Gacho laidis klajā savu jaunāko singlu "Tava pasaule". VIDEO

Jauns.lv

Kā informēja mūziķa menedžeris Kaspars Jansons, reperis un mūziķis Gacho, īstajā vārdā Gatis Irbe, laidis klajā savu jaunāko singlu "Tava pasaule", radot tam arī oficiālu videoklipu.

Dziesmas būtība ir iedrošināt cilvēkus priecāties un vairāk fokusēties uz savu dzīvi un sev mīļām lietām - vaļaspriekiem, mīļajiem cilvēkiem un attiecībām ar tiem, tā vietā, lai lieki satrauktos un kristu panikā par lietām un sīkumiem, kas viņus dzīvē visbiežāk tā arī neskars.

Dziesmas videoklips uzņemts, izmantojot Gacho mobilo tālruni "Samsung Galaxy Note II".

Singls "Tava pasaule" ir noslēdzošais skaņdarbs no Gacho veidotās iedvesmojošo singlu triloģijas "Es mīlu dzīvot". Visus triloģijas skaņdarbus - "Kas tu esi?", "Mazāk guli" un "Tava pasaule" producēja zviedru producents Gameboii.

Kā uzskata mūziķis, cilvēki mūsdienās pārāk daudz interesējas un pārdzīvo par lietām, kas uz viņiem neattiecas, vai tas būtu streiks Mongolijā, vai, piemēram, kāda pašmāju nezināma zvaigzne ir ievietojusi internetā bildi ar pārāk pikanti atkailinātu dekoltē. "Rezultātā sanāk, ka cilvēki beigu beigās ir tik pārņemti ar šādu lietu apspriešanu, ka metaforiski viņi sāk dzīvot nevis savu, bet citu cilvēku dzīvi. Tāpēc gribējām dziesmā aicināt vairāk filtrēt to, ko viņi laiž sevī iekšā, par ko pārdzīvo, atsijā svarīgās lietas no mazsvarīgajām, pietaupa savus un citu cilvēku nervus un koncentrējas uz savu mērķu sasniegšanu," klāstīja mūziķis.

GACHO "Tava Pasaule"  - video:

LETA/Foto: ekrānuzņēmums no video