Tādu Kiopu neesat redzējuši! Pirms 15 gadiem un tagad. VIDEO
Salīdzini! Sandis Kiops pirms 15 gadiem 18 gadu vecumā un tagad!
Slavenības

Tādu Kiopu neesat redzējuši! Pirms 15 gadiem un tagad. VIDEO

Jauns.lv

Kad pirms vairākiem mēnešiem dažādu divdomīgu aktivitāšu dēļ bēdīgi slavens kļuva dziedātājs Sandis Kiops, daudzi bija neizpratnē, kas viņš tāds ir, no kurienes tāds radies. Lūk, atbildes uz šiem jautājumiem!

Tādu Kiopu neesat redzējuši! Pirms 15 gadiem un ta...

Sandim Kiopam nesen palika 33 gadi, bet Rīgu viņš iekarojis kā puisis no Jēkabpils puses. Nesen viņš sniedza interviju raidījumā „Tocha”, kurā Kiops stāsta, ka mūziķa karjeru uzsācis 15 gadu vecumā, kad, nelaimīgi iemīlējies, viņam tapa pirmā dzeja un dziesmas. Tad viņš uzstājies dažādos konkursos un festivālos, bet tagad par uzstāšanos jau prasa naudu. Starp citu, viņa takse ir no 150 līdz 500 latiem, bet lielākā dzeramnauda vienā vakarā bijusi ap 200 latiem!

To, kā Sandim Kiopam gājis viņa muzikālas karjeras pirmsākumos, var pārliecināties kādā video no 1998. gada festivālā „Mazais bānītis” Viesītē. Tajā Kiops redzams 18 gadu vecumā, kad viņš kā Daugavpils mūzikas koledžas vokālās nodaļas students izpilda divas pašsacerētas dziesmas, no kurām viena veltīta savai otrajai mīlestībai. Video redzams, ka Kiops pirms 15 gadiem bijis slaids puisis ar gariem matiem, bet tagad gan viņš savos 33 gados ir jau ar krietni apaļākiem vaigiem un vēderiņu. Un ne velti, jo nesenajā intervijā raidījumā „Tocha” Kiops atzīst, ka bez tusiņiem brīvdienās viņam patīk mājās paskatīties kādu labu filmu un garšīgi paēst.

Sandis Kiops 1998. gadā, uzstājoties festivālā „Mazais bānītis”

Sandis Kiops tagad, intervijā raidījumam „Tocha”

Sandis Kiops un striptīzdejotāja


Kasjauns.lv/Foto: ekrānuzņēmums no video, no „Izdevniecības Rīgas viļņi” arhīva