Tā tika pavadīta Valentīndiena Rīgā! FOTO
Slavenības

Tā tika pavadīta Valentīndiena Rīgā! FOTO

Jauns.lv

Nupat bija visu mīlētāju diena jeb Svētā Valentīna diena. Kasjauns.lv piedāvā aplūkot, kā pašmāju slavenības atpūtās šajā dienā.

Tā tika pavadīta Valentīndiena Rīgā! FOTO...
Tieši Valentīndienā savu kāzu pirmo jubileju nosvinēja mūziķis Andris Kivičs un viņa sieva Madara.
Tieši Valentīndienā savu kāzu pirmo jubileju nosvinēja mūziķis Andris Kivičs un viņa sieva Madara.

Simtiem ļaužu plūda koncertzāles „Palladium” virzienā, kur jau otro vakaru pēc kārtas norisinājās dziedātājas Lindas Leen solo koncerts „Demo”. Arī šeit starp apmeklētājiem bija daudz sabiedrībā pazīstamu ļaužu. Amizanti koncerta norises vietā ieradās stilīgās modes žurnālistes Antra Birzule un Gundega Skudriņa. Viņas tovakar iztika tikai ar vienu vīrieti – Antras vīru Ivo Ģermani, taču vismaz ejot uz pasākumu, zem kunga elkoņa turējās nevis laulātā draudzene Antra, bet gan viņas kolēģe Gundega.

Jestrs burziņš norisinājās arī Rīgas klusajā centrā, iepretim „Skonto” hallei, kur notika mākslinieces Kristīnes Luīzes Avotiņas gleznu izstādes „Instinkts” atklāšana un modes dizaineres Evitas Birznieces tērpu kolekcijas „Artichic” prezentācija. Arī šeit viesu vidū bija vairākas populāras personas, piemēram, māksliniece Ieva Bondare ar vīru Mārtiņu Bondaru, radio balss Iveta Šnepa ar vīru Edgaru, TV seriāla „UgunsGrēks” Ramonas lomas atveidotāja Ieva Aleksandrova-Eklone ar vīru Elvingu un citi. Apvienojot mākslas baudīšanu ar mīļoto cilvēku kompāniju, pēc prezentācijas oficiālās daļas ballītes viesi gan izdejojās jestras mūzikas pavadījumā, gan mielojās ar pīrāgiem, gan pildīja glāzēs vīnu un šampanieti.

Savukārt Vecrīgas klubā „Just” kopā ar sievu Madaru pirmo kāzu jubileju publiski atzīmēja pazīstamais mūziķis Andris Kivičs, kuram tovakar klubiņā bija citu Valentīndienas mīlnieku priekam veltīts koncerts.

Slavenības koncertā un izstādes atklāšanā

Latvijas Nacionālajā operā notika baleta „Karmena. 5 tango” pirmizrāde. Grezni saposušies uz to devās vairāki Latvijas politiķi, miljonāri un sabiedrībā zināmi ļaudis.

Modes žurnāliste Maija Silova ar draugu, uzņēmēju Raimondu Elksni.

Slavenības apmeklē baleta pirmizrādi Latvijas Nacionālajā operā

Klubā „Sapņi un kokteiļi” pulcējās gan pārīši, gan vēl brīvā attiecību statusā esošie ļaudis, kuriem bija iespēja pieteikties uz TV3 raidījuma „Gandrīz ideāls randiņš” otro sezonu. Mīlestības svētkus svinēja arī daudzi TV raidījuma „Gandrīz ideāls randiņš” pirmās sezonas bijušie dalībnieki. Vakara vadītāja kluba pameklētājus iesaistīja atraktīvās spēlēs un priekšnesumus sniedza pieredzējušie raidījuma dalībnieki.

Mīlnieki otrās pusītes meklē klubā „Sapņi un kokteiļi”

Kasjauns.lv/ Foto: Mārtiņš Ziders, Edgars Kalmēns