Seksbumba Samanta Foksa ļoti izmainījusies. FOTO
Samanta Foksa tagad un astoņdesmitajos gados.
Slavenības
2013. gada 22. martā, 05:27

Seksbumba Samanta Foksa ļoti izmainījusies. FOTO

Jauns.lv

Astoņdesmitajos gados populārā hitiņa „Touch Me” dziedātāja Samanta Foksa (46) pasaules slavu izpelnījās pateicoties savām „topless” fotogrāfijām un kuplajām krūtīm. Pagājis daudz gadu un vairs seksbumba ar tik raženu bisti nelepojas.

Seksbumba Samanta Foksa ļoti izmainījusies. FOTO...

Interneta enciklopēdijā „boobpedia.com” teikts, ka 1.55 m garajai Samantai Foksai ir 36C (80D) izmēra krūtis un īpaši izcelts, ka tās esot dabiskas. Tas arī izskaidro, kāpēc, gadiem ritot, seksbumbas sievišķie apaļumi nedaudz noplakuši. Nemainīgi tvirtas paliek vien mākslīgi palielinātas krūtis.

Samantai bija 16 gadu, kad viņa pozēja savā guļamistabā, tērpusies apakšveļā. Viņas mamma Kerola bildēja meitenes amatieru modeļu konkursam „Face and Shape of 1983”. Samanta iekļuva finālistu rindās un viņas fotogrāfijas publicēja arī laikrakstā„The Sunday People”. Drīz pēc tam meitenei piezvanīja britu tabloīda „The Sun” pārstāvis, uzaicinot uz profesionālu fotosesiju. Jau 1983. gada 22. februārī ar vecāku atbalstu Samanta pozēja fotogrāfam kailām krūtīm. Tas notika divus mēnešus pirms viņas 17 gadu jubilejas.

Tā kā Samanta ir maza auguma, viņas kuplās krūtis izskatījās īpaši lielas. Ātri vien gaišmate ar šķelmīgo smaidu un strādnieku šķiras izcelsmi iemantoja popularitāti. Viņa kļuva par vienu no populārākajām plakātu meitenēm astoņdesmitajos gados. Samanta pozējusi arī viegli pornogrāfiskajam žurnālam „Mayfair”. Taču publiskotas vien dažas fotogrāfijas, kurās mis Foksa pretskatā redzama pavisam kaila, apskatāma it visos intīmajos smalkumos.

Samantai bija 30 gadu, kad viņa kaila pozēja populārajam vīriešu žurnālam „Playboy”. Šo uzskata par pēdējo fotosesiju, kurā bijusī modele un dziedātāja pilnībā izģērbusies.

Karjeras sākumposmā Samantas modeles karjeru uzraudzīja viņas pašas tēvs, kurš darbojās kā meitas menedžeris. Vēlāk Foksa atklāja, ka tēvs piesavinās viņai pienākošos naudu un dzēlīga strīda rezultātā šo sadarbību pārtrauca.

2009. gadā Samanta piedalījās realitātes šovā „I’m A Celebrity... Get Me Out Of Here”. Filmēšana notika džungļos. Kādā no epizodēm Foksa kratīja sirdi savai šova draudzenei – seriāla „EastEnders” bijušajai aktrisei Lūsijai Bendžaminai. Samanta raizējās, ka džungļu tveicē sākušas saplakt viņas kuplās krūtis. „Šķiet, ka man būs 32B izmēra krūtis, kad šovs būs beidzies,” vēlāk Samantas teikto citēja laikraksts „The Sun”. Starp citu, modeles gaitu sākumposmā Samantai bijušas 36D izmēra krūtis, kas gadu gaitā nedaudz noplakušas.

Samanta Foksa Taizemē 2012. gadā

Samanta Foksa jaunībā

Samanta Foksa 2009. gadā

Samantha Fox: Touch Me

­

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press