Madry apber ar ziediem klipa prezentācijā. FOTO. VIDEO
Madaru Gregeri jeb Madry video singlam „Citādāk” prezentācijā, sveica vistuvākie draugi, kuri mūziķi apdāvināja ar ziediem.
Slavenības
2013. gada 22. marts, 13:15

Madry apber ar ziediem klipa prezentācijā. FOTO. VIDEO

Jauns.lv

21. marta vakarā Vecrīgas klubā „Just” ar ziediem rokās parādījās vairāki šova „OKartes skatuve” bijušie dalībnieki, lai sveiktu kolēģi Madaru Gregeri jeb Madry videoklipa „Citādāk” prezentācijā.

Vakara vadītāja pienākumus bija uzņēmies grupas „4Vēji” dalībnieks Mārtiņš Ruskis, kurš prezentācijas oficiālajā daļā rūpējās, lai klātesošie neskopotos ar aplausiem gan pēc uzrunām, gan priekšnesumiem.

Uz video pirmizrādi sveikt savu kolēģi Madry bija ieradusies Antra Stafecka, kura lielākoties jautri un draudzīgi tērzēja ar savu bijušo skatuves kolēģi Raiti Beķeri. Brīžiem pat draudzīgais pāris laidās jautrā dejā, kamēr Madry uz skatuves izpildīja kādas no savām solodziesmām. Viesu vidū bija lielākā daļa šova „OKartes skatuve” dalībnieki, tostarp Oskars Deigelis, Māra Katarska, Kristaps Pujāts, Mārtiņš Jātnieks un daudzi citi. Uz īsu mirkli apsveikt Madry klubā ieradās arī Didzis Bordovskis un Nauris Brikmanis, kas klipa prezentācijā vien uzturējās dažas minūtes.

Pēc video prezentācijas Madry saņēma sirsnīgus apsveikumus par paveikto, kā arī ziedus, par kuriem viņa ļoti priecājās, un viesi ātri vien izklīda mājup.

Video: Madara Grēgere TV šovā „OKartes skatuve”

Video: Madry jaunais videoklips dziesmai „Citādāk”

Kasjauns.lv, Foto: Anete Janševica