Paraugmeitene Emma Vatsone saģērbusies kā pasaulē populārākā prostitūta. FOTO
Emma Vatsone uz vīriešu žurnāla ĢQ” vāka 2013. gadā un Džūlija Robertsa kopā ar režisoru Geriju Māršalu, strādājot pie 1990. gadā iznākušās filmas „Jaukā sieviete”.
Slavenības

Paraugmeitene Emma Vatsone saģērbusies kā pasaulē populārākā prostitūta. FOTO

Kasjauns.lv

Piemīlīgā Emma Vatsone (22), kuru pasaule iepazina pēc „Harija Potera” franšīzes, pērn mācījās dejot pie stieņa, bet nesen kā iejutusies pasaulē populārākās prostitūtas tēlā.

Paraugmeitene Emma Vatsone saģērbusies kā pasaulē ...

Pozējot vīriešu žurnāla „GQ vākam aktrise bija tērpusies kā Džūlija Robertsa skatītāju iemīļotajā romantiskajā komēdijā „Jaukā sieviete”.

Aizvadīto pāris gadu laikā Emma Vatsone no bērnu filmu aktrises pārtapusi seksapīlā jaunā sievietē un stila ikonā, kas nebaidās pieņemt izaicinājumus. Reklamējot jauno filmu „The Bling Ring”, Emma piedalījusies pikantā fotosesijā britu vīriešu žurnālam „GQ”. Viņa bija tērpusies kā Džūlijas Robertsas atveidotā prostitūta romantiskajā komēdijā „Jaukā sieviete” („Pretty Woman”, 1990). Augumu jau tā atsedzošo tērpu Emma vēl koķeti ar īkšķi pavilkusi uz leju, atsedzot tetovējumu, kas rotā viņas labo gurnu. Kreisās rokas locītavas iekšpusē redzams vēl viens tetovējums.

Režisores Sofijas Kopolas filmā „The Bling Ring” Emma atveido galveno lomu stāstā par pusaudzēm, kas aplaupa Holivudas slavenību mājokļus. Filma ir patiess vēstījums par 2009. gadā aizturētajām pusaudzēm, kuras ielauzās vairāku slavenību īpašumos, tostarp arī Lindsejas Lohanas un Parisas Hiltones mājokļos. Lai arī meitenes bija samērā turīgas, viņas tik ļoti aizrāvis slavenību dzīvesveids, ka pusaudzes, aplūkojušas fotogrāfijas žurnālos un noklausījušās televīzijas intervijas, nospriedušas, kuras no redzētajām lietām vēlas iegūt sev.

Intervijā žurnāla „GQ” reportierim Emma atklāj, ka ar patiesu prieku pieņēmusi izaicinājumu uz ekrāna atveidot „amorālo” Nikiju. „Kad es izlasīju scenāriju un sapratu, ka pašā būtībā tā ir apcere par slavu un to, kādas sekas tā atstājusi uz mūsdienu sabiedrību, es sapratu, ka man šī loma jāpieņem,” norāda Emma. „Šī varone ir tieši tāda pret kādu vienmēr esmu bijusi ļoti negatīvi noskaņota: viņa ir pavirša, virspusēja, materiāliste, iedomīga, tukša un amorāla. Nikijai piemīt visas šīs īpašības un es sapratu, ka ienīstu viņu. Kā gan atveidot kādu, ko ienīsti? Es šo lomu uztvēru kā interesantu izaicinājumu un tā deva man pavisam citu redzējumu, ko nozīmē būt aktrisei.”

Džūlijas Robertsas „jaukās sievietes” tēlu pagājušā gada Helovīnu ballītei bija izraudzījusies arī populārās aktrises brāļameita – aktrise Emma Robertsa.

Džūlija Robertsa 1990. izdotajā filmā „Jaukā sieviete”

Džūlijas Robertsas brāļameita Emma Robertsa, dodoties uz Helovīnu ballīti

Džūlijas Robertsas brāļameita Emma Robertsa, dodoties uz Helovīnu ballīti

Emma Vatsone atradusi Misteru Īsto. Pāris izskatās neprātīgi iemīlējies

Emma Vatsone atradusi Misteru Īsto. Pāris izskatās neprātīgi iemīlējies. 2012. gads

Emma Vatsone ar draugu Vilu Adamoviču „Coachella” mūzikas festivālā

Emma Vatsone parāda savas slaidās kājas

Emma Vatsone ietusē

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press