Binnija jauno mīļoto noskatījusi savā šovā „Precamies?!”
Binnijas Ārbergas sirdi iekarojis gados jaunais ugunsdzēsējs no Kuldīgas Matīss Uplejs.
Slavenības
2013. gada 9. aprīlis, 16:18

Binnija jauno mīļoto noskatījusi savā šovā „Precamies?!”

Jauns.lv

TV šova „Precamies?!” vadītāja Binnija Ārberga (37) trīs gadus pēc šķiršanās no režisora Dž.Dž.Džilindžera (47) atradusi savu otro pusīti – tikas ar Kuldīgas ugunsdzēsēju, dīdžeju Matīsu Upleju, kuram ir tikai 23 gadi.

„Viņa ir īpaša! Ļoti patiesa un mīlestības pilna! Turklāt tāda domāšana, kāda ir viņai, nav nevienai citai sievietei Latvijā. Pirmo reizi viens otru ieraudzījām šovā, taču tuvāk iepazināmies pēc tā (..) Esam kaut kas vairāk par draugiem. Jā, mēs draudzējamies. Jā, mums ir romantiskas attiecības,” par attiecībām ar Binniju žurnālam „Privātā Dzīve” teic gados jaunais ugunsdzēsējs no Kuldīgas Matīss Uplejs.

Ar Binniju viņš pirmo reizi ticies, kad piedalījies Ārbergas vadītajā TV šovā ar zīmīgo nosaukumu „Precamies?!”. Tur no trim precēties kārajām jaunkundzēm viņš nevienu neizvēlējās. Jau raidījumā Binnija Matīsu apbēra ar komplimentiem, paziņojot, ka viņai par Matīsu radies priekšstats kā par skaistu, inteliģentu un mīlošu puisi, kā arī pauda izbrīnu, kā tad viņam nav meitenes.

Binnija, kas pirms kāzām ar režisoru Dž.Dž.Džilindžeru bija diezgan atklāta izteikumos par savām attiecībām un sajūtām šajās attiecībās, pēdējos gados par mīlas lietām vairs nerunā. Arī šoreiz viņa nav vēlējusies neko stāstīt par savu jauno puisi.

Kā zināms, pirms trim gadiem tika šķirta Binnijas Ārbergas laulība ar slaveno režisoru. Kā šķiršanās iemesls tika minēts Dž.Dž.Džilindžera attiecības ar gados jauno aktrisi Elīnu Dzelmi. Ar Elīnu viņi apprecējās 2011. gada maijā un nu audzina meitu Hannu.

Raidījums, kurā Binnija pirmo reizi ieraudzīja savu jauno puisi

Kasjauns.lv/ Foto no izdevniecības „Rīgas Viļņa” arhīva, ekrānuzņēmums no video