Liepājas kori no izkrišanas neglābj pat Latvijas armijas formas. FOTO
Liepājnieki uz skatuves kāpa Latvijas armijas formas tērpos, bet ar to bija par maz, lai iekļūtu TV šova pusfinālā – dziedošākās pilsētas pārstāvjiem šovā nācās samierināties ar 4. vietu.

Liepājas kori no izkrišanas neglābj pat Latvijas armijas formas. FOTO

Jauns.lv

Aizritējusi jau TV 3 šova „Koru kari 3” septītais koncerts. Šoreiz no cīņas par 10 tūkstošiem eiro bija jāizstājas Liepājas Balto viļņu koris Gunta Veita vadībā. Liepājniekus neglāba pat tērpšanās Latvijas armijas formā un čellu trio „Melo-M” palīdzība.

Liepājas kori no izkrišanas neglābj pat Latvijas a...

TV šovā Cēsu Karmīnkrāsas karoga koris, Rēzeknes Zaļo pakalnu koris, Rīgas Zelta saules koris un Liepājas Balto viļņu koris izpildīja vienu jaunu dziesmu mīlestības noskaņās un vienu jau iepriekš izpildītu skaņdarbu. Žūrijā sēdēja un vērtējumus pauda diriģents Edgars Vītols, dziedātāja Ieva Kerēvica un grupas „Pērkons” dalībniece Ieva Akuratere. Kori no žūrijas saņēma daudz labus vārdus, kā arī padomus turpmākajai cīņai šovā.

Liels bija skatītāju atbalsts klātienē visiem koriem. Skatītāju rindās sēdēja arī dziedātāja Laura Reinika māsa Rūta Reinika, dziedātāja Marta Kukarane, Normunda Jakušonoka dzīvesbiedre Daiga Petkeviča, kā arī vairāki TV šova „OKartes skatuve” dalībnieki Madry jeb Madara Grēgere, Nikolajs Puzikovs, Oskars Deigelis, Raitis Beķeris un citi.

Kā allaž šova klātienē reklāmas pauzes paiet jautrā atmosfērā. Šoreiz atraktīvā noskaņojumā bija ne vien šova vadītājs Lauris Reiniks, bet arī dziedātājs Nikolajs Puzikovs, kurš sadziedājās ar studijā sanākušajiem viesiem.

Cēsu kora vadītājs Marts Kristians Kalniņš no faniem saņēma gardu torti.
Cēsu kora vadītājs Marts Kristians Kalniņš no faniem saņēma gardu torti.

Jau šajā svētdienā šova „Koru kari 3” pusfināls, kurā piedalīsies Cēsu Karmīnkrāsas karoga koris, Rēzeknes Zaļo pakalnu koris un Rīgas Zelta saules koris.

„Koru kari” cīņu pirms pusfināla pamet Liepāja

„Koru kari” cīņu pirms pusfināla pamet Liepāja

Video: „Koru karos” dzied mīlestības dziesmas