Mārtiņa Freimaņa draugi iedzied viņa dziesmu. VIDEO
Olga Rajecka un Kārlis Būmeisters iedzied Mārtiņa Freimaņa dziesmu „Suns”.
Slavenības
2013. gada 1. maijā, 10:12

Mārtiņa Freimaņa draugi iedzied viņa dziesmu. VIDEO

Jauns.lv

Mārtiņa Freimaņa fonds atkal apvienojis Mārtiņa draugus, lai radītu himnu sabiedriskajai kustībai „Atbildības diena”. Par to izvēlēta Mārtiņa Freimaņa dziesmas „Suns” jaunā versija.

Mārtiņa Freimaņa draugi iedzied viņa dziesmu. VIDE...

Dziesmas „Suns” jauno aranžējumu veidojis grupas „Tumsa” taustiņinstrumentālists Normunds Kalniņš, tās ierakstā piedalījušies Lauris Reiniks, Valters Frīdenbergs, Olga Rajecka, Kārlis Būmeisters, Antra Stafecka, Emīls Balcers, Rūta Dūduma, Arvīds Berķis, Kristiāna Stirāne un Elvijs Bušs.  Šī ir jau otrā Mārtiņa draugu kopīgi radītā dziesma, pirmais skaņdarbs „Tici man (mēs to spējam)”, tika izdots pagājušajā gadā, ieskandinot mūziklu „Mans draugs Mārtiņš Freimanis”.

Dziesmas pirmatskaņojums notika 27. aprīlī akcijas „Atbildības diena” noslēguma pasākumā. Šogad akcija ilga visu aprīli un tajā tika saziedoti Ls 33 238 dzīvnieku patversmju atbalstam „Atbildības diena” ir vērienīga sabiedriskā kustība mājdzīvnieku atbalstam – tās ietvaros Latvijas iedzīvotājus informē un izglīto par to, ko nozīmē atbildība pret dzīvniekiem, kā arī aicina ziedot līdzekļus dzīvnieku pamatvajadzībām patversmēs.

Mārtiņa Freimaņa fonda iesaistīšanās šajā kustībā ir likumsakarīga, jo pats Mārtiņš bija aktīvs dzīvnieku aizstāvis, un atbalsts likteņa varā pamestiem cilvēku draugiem ir viens no fonda darbības pamatvirzieniem.

Mārtiņa Freimaņa draugi – „Suns”
Grupa „Tumsa” – „Suns”

Mārtiņš Freimanis un viņa mīluļi

Kasjauns.lv/Publicitātes foto, no izdevniecības Rīgas viļņi arhīva