Rīdzinieks Māris bildina draudzeni Maikla Boltona koncertā. FOTO. VIDEO
Maikla Boltona koncerta laikā rīdzinieks Māris bildināja savu mīļoto meiteni Katju.
Slavenības
2013. gada 14. maijs, 20:13

Rīdzinieks Māris bildina draudzeni Maikla Boltona koncertā. FOTO. VIDEO

Jauns.lv

Amerikāņu dziedātāja Maikla Boltona (60) koncerts Rīgā kādai apmeklētājai paliks ļoti īpašā atmiņā. Viņa no tā mājup devās ar saderināšanās gredzentiņu pirkstā.

Neilgi pirms Maikla Boltona koncerta Rīgā, mūziķis piekrita atbildēt uz fanu jautājumiem video intervijā. Tieši tajā izskanēja jautājums: ja kāds puisis koncerta laikā saņemtos bildināt mīļoto meiteni, vai dziedātājs viņam palīdzētu un ļautu šo lūgumu izteikt no skatuves. Maikls Boltons atbildēja apstiprinoši, ka, jā labprāt.

Nav zināms, vai rīdzinieks Māris saņēmis drosmi tieši šīs video intervijas iespaidā, taču pie koncerta organizatoriem viņš vērsies neilgi pēc intervijas publiskošanas.

Brīdi pirms došanās „Makroconcert” biroja telpās, puisis mulsis, cenšoties saņemt drosmi, lai nospiestu durvju zvana pogu. Koncerta organizatori Māra lūgumu uztvēruši pozitīvi un topošais vīrs vēl apvaicājies pēc padoma, kā viņam šo brīdi uz skatuves padarīt īpašāku. Viņš nepārprotami bija ļoti uztraucies.

Rīgas koncerta organizatori sazinājušies ar Boltona menedžmenta cilvēkiem un atgādinājuši, ka nesenajā intervijā mūziķis piekritis būt par liecinieku kāda fana izteiktam bildinājumam. Nule kāds puisis esot vērsies pie viņiem ar šādu lūgumu! Drīz vien saņemta atbilde no Maikla Boltona pārstāvjiem ar pozitīvu atbildi, ka dziedātājs labprāt tam piekrītot, šādi koncerts kļūs tikai vēl interesantāks skatītājiem un, protams, ļoti īpašs jaunajam pārim.

Tālākais jau bija tikai organizatoriskas dabas jautājums.

Kā rīdzinieks Māris Maikla Boltona koncertā bildināja savu mīļoto meiteni Katju

Maikls Boltons bija nodziedājis koncertā septiņas dziesmas, kad vērsās pie publikas ar jautājumu: „Kur ir Katja?” Meitene sēdēja pirmajā rindā skatītāju zālē un līdzīgi kā pārējā publika, bija neizpratnē par notiekošo. Pēc Boltona atkārtoti izteiktā jautājuma Katja piecēlās no savas vietas un devās uz skatuvi. „Tu droši vien nevari saprast, kas notiek,” ieminējās mūziķis. „Es vēlos tev ko pavaicāt, bet man būs nepieciešama palīdzība. Māri, lūdzu, iznāc!” Pēc šī aicinājuma uz skatuves iznāca manāmi satrauktais līgavainis ar sarkanu rožu klēpi. „O, tu esi atnesis ziedus!” – komentēja mūziķis.

„Kāpēc tu šovakar esi šeit atnācis?” – apvaicājās Boltons un Māris viņam angļu mēlē centās pateikt, ka vēlas bildināt draudzeni un pasniegt viņai gredzenu.

Pagalam samulsis, viņš paņēma mikrofonu un krievu valodā vērsās pie savas mīļotās Katjas. Iesākumā topošais vīrs bilda, ka abi esot pazīstami jau ilgu laiku un lūdza Katju paturēt rožu klēpi. Tad viņš nometās uz viena ceļa un, pastiepis rokā turēto gredzentiņu, vērsās pie draudzenes ar lūgumu kļūt par viņa sievu. Pēc dažu sekunžu ilga klusuma mirkļa, Katja viņam deva jāvārdu un zālē atskanēja skaļi aplausi un ovācijas.

„Mums koncertā kas tāds notiek pirmo reizi!” – pēc īpašā notikuma apliecināja Boltons. Pēc tam, kad topošais vīrs un sieva pameta skatuvi, koncerts turpinājās un mūziķis izpildīja vēl daudzus populārus un visiem zināmus savus hitus.

Maikls Boltons – „Said I Loved You But I Lied”
Maikls Boltons – „To Love Somebody”

Maikls Boltons – „How Can We Be Lovers” (koncertā no Karaliskās Albertholas Londonā)


Kasjauns.lv, Foto: Dina Ikauniece