Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Džordžs Maikls izkrīt no auto, kas traucas ar 112 km/h
Džordžs Maikls centies atvērt mašīnas durvis un no jauna aizvērt, jo tās nebija aizvērušās kā pienākas. Solists izkritis no auto, kas traucās ar 112 km/h. Pateicoties Ketrīnas Foksas ātrajai reakcijai, viņš palika dzīvs.
Slavenības

Džordžs Maikls izkrīt no auto, kas traucas ar 112 km/h

Jauns.lv

„Es redzēju, ka Džordžs Maikls izkrīt no automašīnas, kas traucas ar 70 jūdzēm stundā (112,65km/h) un izveļas uz šosejas,” stāsta šokējoša notikuma aculieciniece 23 Ketrīna Foksa.

Džordžs Maikls izkrīt no auto, kas traucas ar 112 ...

„Viņam ļoti paveicās, ka viņš negāja bojā,” ir pārliecināta 23 gadus vecā Ketrīna Foksa, kura tobrīd atradās pie sava spēkrata stūres uz lielceļa. Jaunā sieviete ar šausmām atceras mirkli, kad mūziķis izkritis no automašīnas. Foksa tik tikko nav uzbraukusi dziedātājam virsū! Jaunajai autobraucējai izdevies laikus noreaģēt un strauji nobremzēt, brīdī, kad Džordžs Maikls izkrita no auto un kādu brīdi vēl inerces vadīts ripoja pa automaģistrāli.

Skats bijis biedējošs: mūziķa miesu klājušas asinis, apģērbs bija saplēsts, sporta apavi nokrituši. Arī par Džordža Maikla firmaszīmi kļuvušās saulesbrilles mētājušās uz lielceļa. „Uz viņa pieres bija baisa rēta, tāpat arī uz pakauša. Asinis klāja viņa seju un zobus. Viņš elpoja, bija pie samaņas, taču šoka stāvoklī,” atceras Ketrīna Foksa.

Jaunā sieviete ar savu automašīnu brauca aiz sudrabotā „Range Rover”, kad no tā pa blakussēdētāja durvīm izvēlās mūziķis un piezemējās uz autostrādes trešās joslas. Viņa un citi tuvumā esošie šoferīši strauji bremzēja. „Es redzēju visapkārt asinis un kādu vīrieti guļam uz ceļa,” Ketrīna atceras pirmos mirkļus. „Es padomāju: kāds ir gājis pāri ceļam un ir notriekts. Es apjautājos, kas noticis un man teica, ka viņš centies atvērt mašīnas durvis un no jauna aizvērt, jo tās nebija aizvērušās kā pienākas. Taču brīdī, kad dziedātājs pavēris durvis, viņš izkritis no auto, kas traucās ar 70 jūdzēm stundā (~112 km/h). Es zvanīju neatliekamajai palīdzībai un teicu: ‘Ierodaties ātri, tas neizskatās labi.’ Džordžam mugurā bija melns „Adidas” sporta tērps ar zeltu. Tas [ripojot pa šoseju] bija pilnībā noplēsts no vienas rokas un pleca. Kājās vairs nebija apavu. Es pacēlu vienu no tiem no otrās braukšanas joslas, jo automašīnas stūrēja ar līkumu, cenšoties to apbraukt. Arī viņa saulesbrilles bija uz šosejas. Es dzirdēju krakšķi, kad mašīnas tām brauca pāri.”

Džordžs Maikls automašīnā bija kopā ar diviem draugiem. Arī viņi pēc negadījuma nekavējoties steidzās palīgā cietušajam. Ketrīna pagrieza savu „Mini Cooper” automašīnu tā, lai pasargātu mūziķa ķermeni no citām garām braucošajām automašīnām. Kāds dežūrā neesošs policists apstājās un palīdzēja novirzīt satiksmi negadījuma vietā, kur automašīnas brauc četrās joslās.

Dažu minūšu laikā atbrauca ātrās neatliekamās palīdzības mediķi. „Džordžs nekā neteica, viņš acīmredzami bija šoka stāvoklī,” secina Ketrīna, kura ikdienā strādā par auklīti. „Viņš sēdēja uz asfalta, atspiedies pret mašīnu, viena drauga apskauts. Es domāju, ka Džordžam neticami paveicās, ka viņš negāja bojā. Ja viņš būtu piezemējies otrajā joslā, mašīna noteikti viņam būtu pārbraukusi. Viņš atradās šosejas vidū. Es pati tik tikko viņam neuzbraucu!”

Mūziķi steidzami nogādāja slimnīcā. Dažas stundas vēlāk viņa mīļotais vīrietis Fadi Fovazs sarunā no Ziemeļlondonas mājām komentēja: „Esmu ar viņu runājis, viss ir labi.” Džordžam Maiklam konstatēja plēstas brūces un zilumus. Notikušā izmeklēšanā iesaistījusies policija.


Pateicoties Ketrīnas Foksas reakcijai Džordžs Maikls palika dzīvs

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press