Fils Kolinss pieķēris princesi Diānu ar mīļāko un reiz aizvainojis pašu karalieni
Tikko izdotajos memuāros mūziķis Fils Kolinss apgalvo, ka viens no pirmajiem bijis aculiecinieks tam, ka princesei Diānai esot ārlaulības romāns.
Slavenības
2016. gada 28. oktobris, 05:48

Fils Kolinss pieķēris princesi Diānu ar mīļāko un reiz aizvainojis pašu karalieni

Jauns.lv

65 gadus vecais britu mūziķis Fils Kolinss izdevis memuārus „Not Dead Yet” („Vēl ne miris”), kur atskatās uz savām profesionālajām gaitām, kā arī privātās dzīves peripetijām. Rokeris atklāj arī dažus vēl nedzirdētus faktus, kas saistīti ar britu karalisko ģimeni.

Savas jaunās grāmatas „Not Dead Yet” lappusēs mūziķis Fils Kolinss apgalvo, ka pats it kā esot bijis aculiecinieks tam, ka princese Diāna krāpusi vīru princi Čārlzu. Astoņdesmito gadu sākumā Kolinss kopā ar citiem populāriem mūziķiem piedalījās prinča Čārlza organizētajā labdarības projektā „Prince’s Trust” un sadraudzējās ar karalisko ģimeni. (Kolinss arīdzan palīdzējis plānot prinča Čārlza 40. dzimšanas dienas svinības.)

1991. gadā rokeris jau esot bijis pieskaitāms karaļnama tuvo draugu un paziņu lokam. Kolinss kopā ar savu ilggadējo asistentu nejauši sastapis princesi Diānu, kad Londonā devies vizītē pie sava zobārsta. „Pie manis piebrauc BMW un atveras logs,” raksta Kolinss. „Tā ir Diāna, kas sēž šofera vietā, bet viņai līdzās sēdošajā puisī es atpazinu Džeimsu Hjūitu.”

Kā zināms, karaļnama biogrāfi apstiprinājuši, ka princesei bijis piecus gadus ilgs romāns ar britu armijas bijušo virsnieku Hjūitu.

Ar smaidu sejā prinču Viljama un Harija māmiņa apjautājusies Kolinsam, ko viņš dara šajā pilsētas rajonā. Un tad „tikpat viegli piebilda ‘Es tikko biju uz kolonoskopiju. Tas bija lieliski. Tev arī vajadzētu izmēģināt.’ Mēs ar Deniju saskatījāmies – ‘Vai tas patiešām tikko notika?’” – memuāros raksta Kolinss.

 

Britu mūziķis grāmatā apraksta arī atgadījumu, kā viņam gadījies aizvainot karalieni. Turklāt divreiz! 1988. gada novembrī, kad princis Čārlzs atzīmēja 40. jubileju, Kolinss esot pieļāvis divus „milzu grēkus”. „Pirmais no tiem ir pieiet karalienei un ar sevi iepazīstināt. Ikvienam ir jāgaida līdz karaliene pati pienāk klāt,” raksta Kolinss. „Es turklāt karalieni uzrunāju kā „Viņas Augstību”, nevis „Viņas Majestāti”. Taču šī mana izblamēšanās viņu nesatrauca, viņa ļoti draudzīgi uzrunāja mani kā vienu no sava dēla draugiem.”

Vakars izvērties ļoti „karsts” vārda vistiešākajā nozīmē. Pirms došanās prom no ballītes, „Es redzēju kā karaliene un princis Filips uzdejo pie „Rock Around the Clock”. Tas nav skats, ko jebkad var aizmirst!”


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press