Reiniks un Šipkēvics gavilē par šovu „Lai top!”
Pastiprinātu tautas interesi guvušo raidījumu „Lai top!” vada šovmenis Renārs Zeltiņš un apburošā Eva Ikstena-Strapcāne.
2013. gada 26. maijs, 05:44

Reiniks un Šipkēvics gavilē par šovu „Lai top!”

Jauns.lv

Kopš LTV1 sākusi rādīt jauno raidījumu „Lai top!”, tā auditorija ir pieaugusi par 40 %. Pēdējo raidījumu vērojuši jau 264 tūkstoši skatītāju, pat vairāk nekā aprīlī skatījās TV šovu „Koru kari”(260 500). Pozitīvo raidījumu novērtē arī citi sabiedrībā pazīstami ļaudis un skatuves mākslinieki.

Dziesmu un Deju svētku ieskaņas raidījums „Lai top!” daudziem skatītājiem kļuvis par svētdienu rituālu, sniedzot iespēju iepazīties ar svētku gaidīšanas aizkulisēm un baudīt sirsnīgus priekšnesumus svētku kolektīvu un sabiedrībā zināmu personību izpildījumā.

Par raidījumu arī sociālajā saziņas tīklā „Twitter” čalo vairāki sabiedrībā zināmi mākslinieki. Dziedātājs, vairāku TV raidījumu vadītājs Lauris Reiniks pauž prieku par latvisko raidījumu: „Skatoties „Lai top!” raidījumu liekas, ka drīz būs ne tikai Dziesmu un Deju svētki, bet arī Jāņi, Līgo utt. Latviski un pozitīvi!”

Raidījumu uzteic arī grupas „Instrumenti” solists Jānis Šipkēvics: „Lai top!” - valsts televīzijas veiksme. Iedvesmo Dziesmu svētkiem. Ļoti, un ar tagadnes sajūtu.”

Arī citiem sociālo tīklu lietotājiem ir tikai pozitīvas atsauksmes: „Tik ļoti latvisks un nesamākslots raidījums Lai top!”; „Izvēlos Lai top! hokeja vietā. Pozitīvs raidījums, tikai bez tās balsošanas gan varēja iztikt.”; „Lai top! ir tiešām labs raidījums. Gaišs un Iedvesmojošs:). Bravo, LTV 1!”; „Ļoti emocionāli priekšnesumu Lai top!, gribas dziedāt un lekt līdzi dziesmu svētku varoņiem”.

Jau šovakar, pulksten 21.35 būs skatāma kārtējā TV šova sērija. dziedātāja Olga Rajecka demonstrēs savu dejošanas talantu deju grupā „Rotaļa XO”, Ogres pūtēju orķestris „Horizonts” savās rindās uzņems aktieri un režisoru Vari Klausītāju, Latvijas Televīzijas žurnālists Jānis Geste iejutīsies vīru kopā „Vilki”, bet autosportiste Karlīne Štāla veidos priekšnesumu kopā ar Latvijas Kultūras koledžas Studentu teātra dalībniekiem.

Kasjauns.lv/ Foto: Mārtiņš Ziders