Šīs dāmas no visas pasaules Latvijā cīnās par skaistumkaralienes kroni! FOTO
„Mrs. Top of the World 2013” dalībnieces cīnīsies par šo kroni.
Slavenības

Šīs dāmas no visas pasaules Latvijā cīnās par skaistumkaralienes kroni! FOTO

Jauns.lv

Šajās dienās Latvijā notiek pirmais precēto sieviešu skaistumkonkurss „Mrs. Top of the World 2013”. Tajā piedalās 20 dāmas no visas pasaules, un, jāteic, ka dalībnieču izskatam un vecumam šajā konkursā nav nozīmes.

Šīs dāmas no visas pasaules Latvijā cīnās par skai...

„Mrs. Top of the World 2013” Jūrmalā un Rīgā notiks 2. līdz 9. jūnijam. Pirmo starptautisko skaistumkonkursu „Mrs. Top of the World 2013” ar Jūrmalas pilsētas domes atbalstu rīko fonds „IntRIGA World”.

Uz konkursu ieradušās daiļavas no Ukrainas, Krievijas, ASV, Lietuvas, Ugandas, Slovākijas, Japānas un daudzām citām valstīm, bet Latviju konkursā pārstāv uzņēmēja Anete Bilzēna, kura aprīlī triumfēja skaistumkonkursā „Mrs. Top of the Latvia 2013”..

Vakar dāmas apmeklēja pasākumu „Beauty will save the World”, kas notika restorānā „Ciros`s Pomodoro”, bet šodien „Mrs. Top of the World 2013” dalībnieces piedalīsies labdarības pasākumā sadarbībā ar palidzesim.lv „Key to Riga”, Doma laukumā 8a, lai kopā ar bērniem darinātu dažādus priekšmetus. Tie tiks izlikti speciālā izsolē un savāktie līdzekļi novirzīti slimiem bērniņiem.

Savukārt no plkst. 18.00 – 20.00 Vecrīgā, brīvdabas estrādē „Egle” notiks krāšņs nacionālais vakars, kurā konkursantes demonstrēs savus talantus un žilbinošus tērpus. Meitenes iepriecinās tautas deju ansamblis „Latve”, dziedātāja Liene Šomase, dziedātāja Fox Lima u.c.

Konkursa fināla šovs notiks fināla šovam, kas notiks sestdien, 8. jūnijā „Havana Lounge Club”. Interesanti, kura no pretendentēm tad saņems kroni šajā pirmajā skaistumkunkursā „Mrs. Top of the World 2013”? Jo, novērtējot konkursantes, gan jāsecina, ka izpratne par skaistumu ir tik dažāda, ka rodas jautājums, pēc kādiem principiem tad atlasītas skaistumkonkursa dalībnieces?