Lauris un Rūta Reiniki lepojas ar sava tēva panākumiem šlāgermūzikā. FOTO
Lauris un Rūta Reiniki ieradušies apsveikt tēti Artūru Reiniku viņa grupas „Tērvete” 25 gadu jubilejā.
Slavenības
2013. gada 8. jūnijs, 05:34

Lauris un Rūta Reiniki lepojas ar sava tēva panākumiem šlāgermūzikā. FOTO

Jauns.lv

Populārā šlāgergrupa „Tērvete”, kurā darbojas Laura Reinika tēvs Artūrs Reiniks un Oskars Andrušāns, nupat nosvinējusi 25 gadu jubileju un atzīmēja jaunā albuma „Dienvidu vējš” iznākšanu. Tēti svētkos apsveica arī viņa atvases Lauris un Rūta.

Svinības notika muzikālajā klubā „Četri balti krekli” un tās apmeklēja kupls pulciņš grupas kvēlāko fanu, Artūra Reinika kolēģi no ansambļa „Dobeles Zemessargi”, kā arī draugi un ģimenes locekļi. Īpaši priecīgi par tēva sasniegumiem bija Artūra bērni – Lauris Reiniks un Rūta Reinika.

Artūra Reinika atvases lepojas ar tēvu un viņa panākumiem šlāgermūzikas lauciņā. „Tajā žanrā, kur tētis darbojas, viņš ir labs. Ļoti labs,” domā Lauris, bet Rūta piebilst: „Man patīk viņa dziesmas. Un ne jau tāpēc, ka viņš ir mans tētis, bet tāpēc, ka dziesmas patiešām ir labas. Viņa dziesmās ir arī interesanti vārdi, par kuriem dažbrīd aizdomājamies, no kurienes viņam tādas idejas.”

Tai pašā laikā bērni neslēpj, ka tētim visādi palīdz radošajā jomā. „Esmu sapazīstinājis tēti ar saviem producentiem, ieteicu arī doties uz ierakstu studijām Rīgā, kur ir labākas iespējas. Tētim palīdzu, konsultējot par stilu. Neslēpšu, ka mēs ar tēti apmaināmies ar drēbēm. Redz, man bieži vien paliek pāri daudzas labas drēbes, ko Amerikā esmu sapircies, bet kaut kā nav sanācis uzvilkt. Un tad, kad uznāk doma patīrīt skapi, tad daudzas drēbes vispirms piedāvāju tētim. Viņam ir viena forša jaka, pāris krekli labi, kas viņam piestāv, arī bikses. Viņam patīk mans stils un viņam tas arī piestāv,” atklāts ir Lauris Reiniks, savukārt Rūta atzīstas, ka palīdz ar padomiem sabiedrisko attiecību jomā: „Piemēram, tētis vispirms atsūtīja man novērtēt viņa albuma vāciņus -  mēs aģentūrā ar meitenēm izvērtējam, kurš labāks.”

„Tērvete” – „Brīvie putni”

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders