Līcītis, Robežnieks, Bulis, Tatarinova, Skulte... Viņi būs jaunajā Latvijas TV seriālā! FOTO
Aktrise Evija Skulte saņem buču uz vaiga no aktiera Jura Hirša. Seriālā abi tēlo laulāto pāri.
Slavenības
2013. gada 14. jūnijs, 11:39

Līcītis, Robežnieks, Bulis, Tatarinova, Skulte... Viņi būs jaunajā Latvijas TV seriālā! FOTO

Jauns.lv

Jau pavisam drīz kanālā TV3 varēsim vērot jaunu seriālu, kurā galvenās lomās atveidos zināmi latviešu aktieri. Jaunajā seriālā būs gan aizraujoši, humora pilni brīži, gan meli un intrigas...

Svinīgā pasākumā modes un izklaides centrā „Rīga Plaza” tika atklāts šīs vasaras jaunums – TV3 pašmāju seriāls „Viņas melo labāk”! Tas ir stāsts par četrām sievietēm, kuras alkst pēc patiesas mīlestības, taču realitātē nenotiek kā pasakā – noslēpumi, intrigas, drāma, meli un nodevība stāsies viņu ceļā ik uz soļa. Pasākumu tirdzniecības centrā apmeklēja seriāla aktieri Karīna Tatarinova, Evija Skulte, Inita Dzelme, Alise Polačenko, Andris Bulis, Lauris Dzelzītis, Arnis Līcītis un citi.

Jaunajā seriālā „Viņas melo labāk” piedalās lielisks aktieru sastāvs! Galvenās lomas uzticētas aktrisēm Karīnai Tatarinovai, Evijai Skultei, Alisei Polačenko un Initai Dzelmei. Tāpat seriālā būs redzamas arī: Elīna Vāne, Lidija Pupure un Sigita Jevgļevska. Kopā ar viņām TV3 ekrānos ik vakaru būs sastopams aktieris Andris Bulis, Lauris Dzelzītis, leģendārais un Latvijas TYV seriālos sen neredzētais Arnis Līcītis, kā arī Artis Robežnieks, Kārlis Neimanis, Lauris Subatnieks, Dainis Gaidelis un Juris Hiršs.

Seriāla prezentācijas pasākumā aktieri iepazīstināja ar jaunajām lomām un sanākušie viesi varēja iepazīties ar seriāla pirmo sēriju. Var minēt to, ka pirmā sērija jau spēja aizraut, likt gan smieties, gan saskumt, tādēļ skaidrs ir tas, ka emocijas un piedzīvojumu seriālā netrūks...

Seriāla radošā komanda

Seriāla „Viņas melo labāk” producentu grupā „Metrovideo” kopumā darbojas 17 cilvēku, un seriāla varoņus atveido 12 Latvijā zināmi un iemīlēti aktieri. Seriālu režisors ir Sigitas Račkis no Lietuvas. Viņš televīzijas seriālus veido jau vairāk kā piecus gadus. Lai radītu šo seriālu, jau pavadītas vairāk kā 250 filmēšanas stundas, no kurām lielākā daļa aizvadītas ārpus telpām, dabā, dažādās vietās Latvijā. „Viņas melo labāk” filmēšana paredzēta vasaras garumā, tādēļ nebrīnieties, ja kādu dienu Rīgas ielās satiekat filmēšanas grupu. Kopumā filmēšana notiek 30 dažādās vietās un objektos Rīgā un tās apkaimē. Plānojot filmēšanas, par ierastu lietu kļuvusi sazināšanās ar meteoroloģisko dienestu, lai uzzinātu, kādi laika apstākļi gaidāmi. Ir gadījies, ka dabas untumu dēļ nav izdevies nofilmēt vairākas ieplānotās epizodes.

Kasjauns.lv/ Foto: Anete Janševica