Pauls uz "Jauno vilni" šogad neies; negrib atbildēt uz vienu un to pašu jautājumu
Lai arī Igors Krutojs speciāli zvanījis Raimondam Paulam un aicinājis uz koncertiem, Maestro atteicis.
2013. gada 23. jūlijs, 17:37

Pauls uz "Jauno vilni" šogad neies; negrib atbildēt uz vienu un to pašu jautājumu

Jauns.lv

Jauno izpildītāju konkursa „Jaunais vilnis” pirmajā preses konferencē jauno izpildītāju konkursa „Jaunais vilnis” žūrijas priekšsēdētājs Igors Krutojs atzinās – zvanījis Paulam, aicinot uz pasākumu, bet Maestro atteicis.

Preses konferencē Igors Krutojs paziņoja: „Pirms 15 minūtēm zvanīju Paulam un jautāju, vai viņš šogad būs uz „Jauno vilni”. Pauls atbildēja, lai šogad iztiek bez viņa.” Savukārt, taujāts par iespējamo Krievijas estrādes primadonnas Allas Pugačovas iespējamo ierašanos Jūrmalā, Krutojs vēstīja, ka par Pugačovu īpaši izpausties nevēlas: „Durvis uz Jūrmalu un konkursu viņai ir atvērtas, tikai diez vai viņa gribēs uz šejieni braukt.”

Krutojs arī sūkstījās, ka viņš viens nevarētu „pavilkt” pasaules ekstrazvaigžņu ierašanos „Jaunajā vilnī”. Viņš atzina, ka var jau uzaicināt uz pasākumu Parisu Hiltoni, vai Džordžu Maiklu, kas Krutojam ļoti tīkot, bet tur jau uzreiz krietni tiktu paputināts konkursa budžets. „Bez miljona vai diviem jau viņi nebrauks,” atzina Krutojs.

Maestro Raimonds Pauls sarunā ar Kasjauns.lv atzina, ka tiešām pavisam nesen viņam bijusi saruna ar Krutoju un viņš saņēmis uzaicinājumu apmeklēt konkursu. „Es neiešu! Negribas tur visiem atbildēt uz vienu un to pašu jautājumu: kāpēc es aizgāju no „Jaunā viļņa”. Esmu to jau skaidri un gaiši pateicis – gan izteicis savu redzējumu, kādam konkursam vajadzētu būt, gan pamatojis savu aiziešanu. Ar Krutoju man nekādu personīgu konfliktu nav, un arī neradīsies, lai kā te mēģina dzeltenā prese kabināt klāt. Mums ar viņu nav ko dalīt. Novēlēju Igoram panākumus ar konkursu, un tā arī beidzās saruna. Ja nākamgad konkurss Jūrmalā notiks, varbūt arī es aiziešu paskatīties, bet šogad – nē,” sacīja Raimonds Pauls.

Maestro piebilda, ka arī bez konkursa viņam šonedēļ daudz darāmā: „Jāiet uz drauga 90 gadu jubileju, svētdien esmu uzaicināts pie Jāņa Zaržecka uz pasākumu, jāgatavojas koncertiem Krievu Drāmas teātrī,” sacīja Pauls.

Kasjauns.lv/ Foto: Eduards Paņičevs, no izdevniecības „Rīgas viļņi” arhīva