Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Skat, ko ballīšu karaliene Parisa Hiltone sadarīja Latvijā. FOTO
Ballīšu karaliene Parisa Hiltone „Comedy Club” 10 gadu jubilejas pasākumā fotogrāfiem kārtīgi iepozēja un veltīja milzumdaudz smaidu.
Slavenības

Skat, ko ballīšu karaliene Parisa Hiltone sadarīja Latvijā. FOTO

Jauns.lv

Ballīšu karaliene un miljonāru atvase Parisa Hiltone vakar ieradās Latvijā, lai piedalītos „Comedy Club” 10. jubilejas pasākumos. Vakarā viņa apmeklēja koncertu Dzintaru koncertzālē Jūrmalā, bet naktī dīdžejoja "Comedy Club" ballītē klubā „Havana Lounge Club”.

Skat, ko ballīšu karaliene Parisa Hiltone sadarīja...

Vakar pēcpusdienā kopā ar draugu Riveru Viperi privātajā lidmašīnā ieradusies Latvijā, Parisa steidza iekārtoties viesnīcā Rīgā, lai jau pēc dažām stundām saposusies dotos uz Dzintaru koncertzāli, piedalīties „Comedy Club” svētku koncertā. Ballīšu karaliene Latvijā pārvietojās mersedess limuzīnā un viņu pavadīja miesassargs.

Pirms pasākuma Parisa nodefilēja pa sarkano paklāju, kas bija izritināts pie Dzintaru koncertzāles, veltot pa smaidam teju vai katram no vairākiem desmitiem foto un TV kameru saimnieku, un devās sēdēt pie VIP galdiņa. Koncerta laikā Parisa kāpa arī uz skatuves un piedalījās pāris joku „plēšanā”, par ko izpelnījās ovācijas un piemiņas veltes no koncerta vadītājiem.

Jau pēcāk naktī simpātiskā gaišmate izpelnījās lielu „Comedy Club” ballītēs viesu uzmanību, stājoties pie dīdžeju pults. Parisa, atskaņojot labākos deju mūzikas hitus, pie dīdžeja pults pavadīja vairāk nekā stundu.

Pie dīdžeju pults Parisa Hiltone sabija vairāk nekā stundu.
Pie dīdžeju pults Parisa Hiltone sabija vairāk nekā stundu.

Tiklīdz Parisa iznāca uz skatuves, teju ikviens kluba apmeklētājs centās dīdžejmeiteni iemūžināt ar fotokameru vai mobilo telefonu. Parisa nemitīgi smaidīja un saskatījās ar kluba apmeklētājiem, sveicināja viņus, sūtīja gaisa bučas. Parisas atvērtība un koķetās kustības cilvēkos raisīja prieku un sajūsmu. Viņa dziedāja līdzi dziesmām, plaudēja un uz augstpapēžu kurpēm graciozi dejoja. Tas iedrošināja arī apkārtējos laisties dejā.

Šorīt Parisa ar draugu Riveru Rīgu pameta, lai turpinātu baudīt vasaru Spānijas karstākajā ballīšu vietā - Ibizas salā. Bet arī Jūrmalā svētki vēl turpināsies un "Comedy club" zvaigznes turpinās izklaidēt ļaudis līdz pat svētdienas naktij.

Izpēti, ko miljonu mantiniece spēj pie dīdžeja pults

Izpēti, ko miljonu mantiniece spēj pie dīdžeja pults

Kā Parisa ierodas Dzintaru koncertzālē

„Comedy Club” otrās dienas un trešās nakts viesi

„Comedy Club” otrās dienas un trešās nakts viesi


Kasjauns.lv/ Foto: Mārtiņš Ziders