Tik skumji izskatās Breds Pits pēc šķiršanās no Džolijas. FOTO
Breds Pits filmas "Allied" pirmizrādē izskatījās domīgs un skumjš.
Slavenības
2016. gada 10. novembris, 11:11

Tik skumji izskatās Breds Pits pēc šķiršanās no Džolijas. FOTO

Jauns.lv

Amerikāņu aktieris Breds Pits pirmo reizi kopš šķīries no sievas Andželijas Džolijas iznācis sabiedrībā. Prieka viņa acīs nav.

Septembra vidū izjuka Holivudas superzvaigžņu Breda Pita un Andželinas Džolijas laulība. Džolija nolēma pieprasīt šķiršanos, jo viņu nav apmierinājis veids, kā Breds Pits audzinājis bērnus. Dzīvesbiedra izvēlēto metožu dēļ Džolija bieži ar viņu strīdējusies.

 

Tā izskatās Breds Pits pēc šķiršanās no Džolijas

gallery icon

Džolija un Pits apprecējās 2014. gada augustā, bet kopā ir kopš 2004. gada. Tolaik klīda runas, ka Džolija atvīlusi Pitu tolaik precētajai Dženiferai Anistonei. Pits gan to vienmēr ir noliedzis, atzīstot, ka abu romāns filmas „Smita kungs un kundze” uzņemšanas laikā aizsācies jau laikā, kad viņš bija pašķīries no sievas Anistones.

Nu Pits pirmo reizi kopš laulības izjukšanas iznācis sabiedrībā. Viņš kopā ar citām filmu zvaigznēm piedalījās filmas "Allied" pirmizrādē Losandželosā. Pita acīs bija redzamas patiesas skumjas.

Pasākumā piedalījās arī franču aktrise Mariona Kotijāra (arī viņa spēlē filmā). Savulaik klīda runas, ka tieši Breda romāns ar šo aktrisi un Džolijas un Pita šķiršanas iemesls. Vēlāk šī runās tikai noraidītas. Kotijāra paziņoja, ka ir sava otrā bērna gaidībās. "Oskarotajai" aktrisei Kotijārai ir attiecības ar franču aktieri un režisoru Gijomu Kanē. Pāris ir kopā kopš 2007.gada, taču Kotijāra un Kanē nav precējušies. 2011.gadā piedzima viņu dēls Marsels.

Kotijāra norādīja, ka Kanē ir gaidāmā mazuļa tēvs. "Pirms daudziem gadiem es satiku savas dzīves vīrieti, mana dēla un mazuļa, ko gaidām, tēvu," uzsver aktrise. "Viņš ir mana mīlestība, mans labākais draugs un vienīgais, kuru man vajag."

Andželinas Džolijas un Breda Pita ģimene ierodas Nicā

gallery icon

Pits un Džolija "Malefisentas" pirmizrādē

Breds Pits un Andželina Džolija apmeklē filmas „Melnā feja Malefisenta” pirmizrādes vakaru Losandželosā

gallery icon

Breda Pita un Andželinas Džolijas māja Francijas dienvidos

gallery icon


Kasjauns.lv/ Foto: Vida Press