Tu tik padomā! Skarbais Edgars Kramiņš dzer tikai pēc 12:00. VIDEO
Šīs nedēļas viesis Edgars Kramiņš.
Slavenības
2013. gada 2. oktobris, 18:20

Tu tik padomā! Skarbais Edgars Kramiņš dzer tikai pēc 12:00. VIDEO

Jauns.lv

Kā jau katru trešdienu, Boom fm radiostacijā gaisā iet raidījums "Suņu būda", kuru vada Artuss Kaimiņš, šoreiz aicinot ciemos Jaunās Talantu Fabrikas skarbāko žūrijas locekli un vokālo pedagogu Edgaru Kramiņu.

Šajā rītā "Suņu būda" atklāj jauno Boom fm sadaļu "Boom Bode", kurā kā pirmais produkts tiek prezentēts "fashion"  līnija "CIRVIS"- T krekli gan sievietēm, gan vīriešiem ( visi izmēri, pasūtīt www.boomfm.lv ) .

Šīs nedēļas viesis Edgars Kramiņš pret Kaimiņa provokācijām turējās pretī braši un tieši izteica savu viedokli par Jaunās Talantu Fabrikas dalībniekiem, minot, ka šī pārraide ir garlaicīga un, ka viņš iedala šova dalībniekus divās kategorijās – tādi, kuri grib dziedāt un tādi, kuri grib būt zvaigznes, bet visi vienlīdz ir "izslāpuši" pēc uzmanības. Kramiņš skaidroja, ka pie degradējošās jaunatnes vainojama izglītības sistēma kopumā, jo jaunieši vai nu sēž pie datoriem vai sākas "Meksikāņu brīvdienas".

Vaicāts par to, cik viņam maksā, lai viņš piedalītos JTF šovā, viesis atklāti atbildēja, ka viņa stundas likme ir 10 Ls, savukārt, uz Kaimiņa aicinājumu iedzert "Suņu Būdas" ēterā, vokālais pedagogs atteicās, jo viņš sākot dzert tikai pēc pulksten 12:00.

Abi sarunas biedri piekrita viens otram, ka cilvēkiem ir jārunā atklāti un iniciatīvas vārdā jāapvienojas.

Karlīna Timofejeva/Ekrānuzņēmums no video