Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Uz Goran Gora koncertu atnāk vien daži desmiti cilvēku. FOTO
Mūziķis Goran Gora sniedza koncertu mūzikas ierakstu kompānijas „I Love You” 10 gadu jubilejā.
Slavenības

Uz Goran Gora koncertu atnāk vien daži desmiti cilvēku. FOTO

Jauns.lv

30. oktobra vakarā koncertzālē „Palladiuma Rīga” ar plašu koncertprogrammu savu desmit gadu jubileju svinēja muzikālais bārs „I Love You”. Kā pirmais mākslinieks uz skatuves kāpa Goran Gora ar grupu.

Uz Goran Gora koncertu atnāk vien daži desmiti cil...

Dziesminieks Goran Gora jeb Jānis Holšteins-Upmanis savas mūzikas cienītājiem pēc ilgāka pārtraukuma piedāvāja jaunas dziesmas no topošā mūzikas albuma. Viņaprāt, mūzikas ierakstu kompānija un bārs „I Love You” ir labākie Latvijā. Kā izrādās, mūziķis pats arī bārā „I Love You” ir deviņus mēnešus strādājis par bārmeni.

Koncerts, kurā Goran Gora izpildīja daudz jaunas dziesmas, neguva lielu skatītāju atsaucību, jo to apmeklēja vien daži desmiti cilvēku. Dziesminieks mudināja skatītājus būt aktīvākiem, jo pēc viņa uz skatuves kāps grupas „Laika suns” un viesi no Lielbritānijas "Sons of Noel and Adrian".

Kā ievēroja portāls Kasjauns.lv, uz „I Love You” 10 gadu jubilejas pasākumu vairāk ļaužu sāka nākt, kad Goran Gora savu koncertu jau bija pabeidzis. Iespējams svinētāji nebija plānojuši, ka svinības sāksies laikā!

Koncertu apmeklēja arī Goran Gora sieva grupas „Astro’n’out” soliste Māra Upmane – Holšteine, kā arī grupas „The Sound Poets” līderis Jānis Aišpurs ar sievu.

Galerijā piedāvājam ieskatu Goran Gora koncertā.

Goran Gora ILY 10. jubilejas koncertā „Palladium Rīga”

Goran Gora ILY 10. jubilejas koncertā „Palladium Rīga”

Kasjauns.lv/ Foto: Anete Janševica