Piemīlīgā Lorensa pievienojusies caurspīdīgo kleitu cienītāju pulciņam. FOTO
Aktrises Dženiferas Lorensas tērpu darinājis modes nams „Dior”.
Slavenības
2013. gada 20. novembris, 18:02

Piemīlīgā Lorensa pievienojusies caurspīdīgo kleitu cienītāju pulciņam. FOTO

Jauns.lv

Paraugmeitene Dženifera Lorensa (23) nu pievienojusies tām slavenībām, kas uzdrošinās izrādīt augumu pilnībā caurspīdīgā vakarkleitā. Līdzīgos tērpos saviesīgus vakarus apmeklējušas Šarlīze Terona, Gvineta Patrova, Eva Longorija, Bijonsē, Kristena Stjuarte un vēl neskaitāmas citas zvaigznes.

Aktrise Dženifera Lorensa apmeklēja filmas „Hunger Games: Catching Fire” („Bada spēles: Spēle ar uguni”) pirmizrādes vakaru Losandželosā modes nama „Dior” darinātā vakartērpā, kura caurspīdīgais audums atsedza aktrises kājas visā to garumā. Zem pilnībā caurspīdīgās kleitas Dženiferai bija melns bodijs.

Caurspīdīgu kleitu filmas „Iron Man 3” („Dzelzs vīrs 3”) pirmizrādes vakaram šā gada aprīlī izraudzījās arī aktrise Gvineta Paltrova. Allaž elegantā dīva pārsteidza daudzus, jo tērps atklāja, ka aktrisei zem tā visticamāk nav apakšveļas.

Pa gabalu 40 gadus vecās Gvinetas vakarkleita izskatījās ļoti eleganta un pat atturīga. Tikai, redzot aktrisi tuvāk, bija pamanāms, ka tērpa sānos iestrādāts pavisam caurspīdīgs augums, kas atklāj viņas gurnus, kā arī samērā daudz no sēžamvietas.

Nesen filmas „Thor: The Dark World” („Tors: Timsas karaļvalsts”) pirmizrādes vakarā visu klātesošo uzmanību piesaistīja līdz šim mazpazīstamā aktrise Džeimija Aleksandra. 29 gadus vecā Džeimija saviesīgajam vakaram bija izvēlējusies garu vakarkleitu ar caurspīdīga auduma ielaidumu, kas atsedza viņas augumu no krūšu bedrītes līdz pat potītēm. Drosmīgā apģērba izvēle attaisnoja aktrises cerības, – viņas klātbūtne pirmizrādes vakarā nepalika neievērota! Par Džeimijas Aleksandras kleitu ar odziņu pēcāk runāja visā pasaulē.

Aktrises melno vakartērpu darinājis modes nams „Azzaro”. Kleita ir no jaunākās augstās modes kolekcijas un pagaidām vēl veikalos nav nopērkama.

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press, no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva