„Miss Top of the World 2013” daiļavas peldkostīmos. FOTO
Skaistumkonkursa „Mrs. Top of the World 2013” dalībniece no Dānijas Jekaterina Bulgarina pozē peldkostīmā.
Slavenības
2013. gada 6. decembris, 20:21

„Miss Top of the World 2013” daiļavas peldkostīmos. FOTO

Jauns.lv

Sestdien, 7. decembrī, plkst. 19.00 Rīgā, „Crystal Club” notiks pasaules līmeņa skaistumkonkursa „Miss Top of the World 2013” fināla šovs, kurā par galveno titula cīnīsies arī Latvijas pārstāves Lingita Lina Bopulu un Kristīne Viļuma.

Vakara gaitā uz skatuves mirdzēs dalībnieces no piecpadsmit pasaules valstīm. Par muzikālo noformējumu rūpēsies mūziķi no Latvijas - Paula Dukure, grupa „PeR”, Diāna Pīrāgs, Crystal, Katy Tindemark, Anita Intaite, Sandija, Laura Raila, Diana Moon, Samanta Tīna, Liene Candy un saksofonu kvartets n[ex]t move. Šovu vadīs Elli U un Markus Riva. Šovu tiešraidē raidīs www.kasjauns.lv un intrigaworld.com.

Konkurss Rīgā notiek jau visu nedēļu un ceturtdien skaistules devās uz SPA centru, kur vairākas no meitenēm piedalījās fotosesijā peldkostīmos, savukārt vakarā klubā „Just” notika nacionālo tērpu vakars un talantu konkurss. Tajā meitenes gan dziedāja, gan dejoja, gan arī demonstrējas akrobātiskus trikus. Pēc talantu konkursa turpat klubā notika arī ballīte. Savukārt piektdienas vakarā daiļavām pēc labdarības pasākumā paredzēta modes skate „Cazino Europa”.

Konkursu „Miss Top of the World 2013” organizē bezpeļņas fonda «IntRIGA World» pārstāvji -  Kristīne Lindenblate, Liene Skulme un Mainots Vecvagars. Visi fināla laikā saziedotie līdzekļi tiks nodoti dzīvnieku patversmei "Labās mājas", kas atrodas Juglā.

Konkursa organizatori arī informē, ka Latvijā ieradušās arī titula «Mrs. Universe 2011» īpašniece Marija Jerošenko no Krievijas, „Mrs. Top of the World 2013” Aļona Šuba no Ukrainas, kā arī „ Mrs. Top of the World 2013” skatītāju simpātija un „Mrs. Globe 2013” fināliste Kristena Viardona.

„Mrs. Top of the World 2013” ceturtā vakara dienasgrāmata

Kasjauns.lv/Publicitātes foto