Zobu birste, kas tev pateiks, kur zobi vēl jātīra. VIDEO
Līdz šim cilvēki vidēji zobus tīrījuši vienu minūti. Ar Bluetooth palīdzību zobu higiēnas vajadzībām tikšot izmantotas 2 minūtes un 16 sekundes!
Auto un tehnoloģijas
2014. gada 21. februāris, 14:11

Zobu birste, kas tev pateiks, kur zobi vēl jātīra. VIDEO

Jauns.lv

Bez progresa nav iedomājama cilvēces turpmākā attīstība. Taču, vai šis gluži ir dēvējams par progresu, neņemas spriest pat tehnoloģiju eksperti.

Pat grūti izlemt vai tagad aiz prieka jālēkā uz vienas kājas, vai jāļaujas histēriskiem smiekliem - Procter & Gamble paziņojis par revolucionāras zobu birstītes nodošanu kopējam vērtējumam. Jaunā zobu suka izmaksās apmēram 300 ASV dolāru un veikalā tā nonāks šā gada vasarā.

Par ko 300 dolāru? Par Bluetooth ar ko aprīkota Procter & Gamble zīmola Oral-B jaunā zobu suka.

Šis dīvainais izstrādājums ar Bluetooth palīdzību būs savienojams ar viedtālruni, kur speciāla programma tiešsaitē informēs zobu tīrītāju par to, kur suka nav sasniegusi kādu zoba stūri vai par to, kur esi pārcenties un berzis pārlieku stipri.

Oral-B lepni zina stāstīt, ka katrs jaunās zobu sukas īpašnieks varēs viedtālruņa programmā radīt savu individuālo zobu tīrīšanas režīmu vai arī izmantot kādu no stomotologu izstrādātajiem režīmiem.

Ziņu aģentūras gan zina stāstīt, ka vēl kā minimums divas kompānijas šogad klajā nāks ar savām Bluetooth zobu birstēm.

video: Oral-B Bluetooth zobu suka
Kasjauns.lv/Foto: ekrānuzņēmums no video