Labākās galda spēles ballītei
Bizness un ekonomika
2017. gada 20. februāris, 14:45

Labākās galda spēles ballītei

Jauns.lv

Ballītes var būt dažādas. Ja pusaudžiem galvenais ballītē ir mūzika, jautrība, izdejošanās un brīvības sajūta, tad pieaugot mainās arī ballīšu formāts. Reizēm arī neliela mājas ballīte savu tuvāko draugu lokā var šķist īpaši aizraujoša. Lai to padarītu vēl interesantāku, izvēlamies dažādas galda spēles, kuras uzspēlēt kopā ar draugiem.

Tā kā galda spēles kļūst arvien populārākas, arī to piedāvājums ir visai plašs. Var izvēlēties starp smieklīgām un uzjautrinošām, mazliet bērnišķīgām galda spēlēm. Vai izvēlēties kādu stratēģisko galda spēli, kur jāpielieto sava viltība un šaha tipa domāšana, lai uzvarētu. Tāpat pieejamas arī citas intelektuālās galda spēles. Katrā gadījumā ir no kā izvēlēties. Bet kā šajā plašumā atrast to piemērotāko galda spēli mājas ballītei?

Jūs esat īsts galda spēļu cienītājs, ja mājās stāv vismaz pāris spēļu kastes gadījumam, kad var nākties izklaidēt draugus vai viesus. Galda spēles noteikti ir lieliska alternatīva televizora skatīšanai vai sēdēšanai klusumā. Salīdzinot ar citām vakara nodarbēm, spēļu spēlēšana ir arī lielisks veids, kā komunicēt vienam ar otru. Turklāt pavadītais vakars kļūst aizraujošāks, neatkarīgi no tā, vai spēlējam draugu vai ģimenes lokā.

Lūk, pāris interesantas un aizraujošas galda spēles!

Stratēģiskās galda spēles:

1.    Katanas ieceļotāji ir ļoti populāra galda spēle, kas balstīta uz resursu plānošanas stratēģiju. Spēle sastāv no 19 spēles laukumiem, kas attēlo zemes apgabalu un pieejamo resursu no konkrētā apgabala, piemēram, koku, vilnu, zāli, ķieģeļus un dzelzs rūdu. Spēles mērķis ir sakrāt pēc iespējas vairāk punktu. Katana ir galda spēle, kas spēj ieraut sevī nemanot.

2.    Ticket to Ride. Šī ir unikāla galda spēle. Tās mērķis ir sakrāt vilcienu kartītes, kas ļauj būvēt jaunus dzelzceļus, kas savieno pilsētas Eiropā. Jo garāku ceļu uzbūvē, jo vairāk punktu var iegūt. Vieglā, bet izaicinošā spēle ir paredzēta 2-5 spēlētājiem un ir lieliski piemērota bērniem. Varat izvēlēties būt jauks vai, bloķējot pretiniekus, iegūt priekšrocības un uzvarēt!

3.    Alķīmiķis ir aizraujoša spēle 2-4 spēlētājiem, kuri sacenšas savā starpā, lai atklātu alķīmijas mākslas noslēpumus. Tiesa, ar kolbām darboties nenāksies, toties nedaudz palauzīt prātu par to, kā pareizi savietot “dziru” kartītes gan vajadzēs. Sacensība savā starpā, izveidojot jaunas receptes, vācot naudu un iegūstot dažādas īpašās spējas. Nu dien maģiska spēle!

Intelektuālās un atraktīvās spēles –

1.    Scrable - visiem labi zināmā krustvārdu mīklu tipa spēle, kur jāliek vārdi, jākrāj punkti un jāparāda savs vārdu krājums. Spēle paredzēta 2-4 spēlētājiem. Tā rosina leksikas attīstību, māca plānot un vingrina domāšanu. Šī ir lieliska spēle tiem, kuriem patīk trenēt savu prātu pildot vārdu mīklas.

2.    Saderēsim? Tā ir jautra galda spēle ģimenei, ballītēm un viesībām. Tā balstīta uz derībām. Spēlētāji liek likmes viens par otru attiecīgi saņemot vai zaudējot naudu. Uzdevumi ir smieklīgi, reizēm neveikli un izaicinoši, tādēļ smaids visa vakara garumā garantēts.

3.    IceCool. Vienmēr esi bijis labs knipju sitējs? Lūk, aizraujoša galda spēle, kas ir pirmā „knipju“ spēle pasaulē, kurā figūriņas var gan līkumot, gan lēkt! Spēlētāji var iejusties ķērāju un palaidņu lomās, lai viens otru ķertu, vāktu zivis, lēktu pāri sienām un iegūtu visvairāk punktu. Spēle patīk gan bērniem, gan pieaugušajiem, līdz ar to tā ir īsta ģimenes sacensība.

4.    Jungle Speed ir interesants jaunums - dinamiska un ātra galda spēle, kas būs jautra jebkurā kompānijā. Turklāt to novērtēs katrs. Spēlētājiem vajadzēs noticēt savai pirmajai reakcijai un novērošanas spējām. Arī bez stiprām rokām neiztikt, jo galda vidū stāvošais koka totēms gaida, kad tiks pie sava saimnieka.

Galda spēles vienmēr būs interesants un aizraujošs laika pavadīšanas veids kopā ar ģimeni un draugiem. Tādēļ iegādājieties to arī Jūs!

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar 220.lv / Publicitātes foto

Tēmas