Pepe Unchained iepriekšpārdošana pārsniedz 9 miljonus USD
foto: Publicitātes foto
Bizness un ekonomika

Pepe Unchained iepriekšpārdošana pārsniedz 9 miljonus USD

Reklāmas projekts

$PEPU sasniedz 9 miljonus USD iepriekšpārdošanā, piesaistot investoru interesi ar savu Ethereum Layer 2 risinājumu.

Pepe Unchained $PEPU iepriekšpārdošana pārsniedza 9.7 miljonus ASV dolāru, pateicoties $PEPE un Layer 2 paaugstinātajai aktivitātei

Pepe Unchained ($PEPU) ir pārsniedzis 9 miljonus ASV dolāru, kas tika savākti jaunajā straujajā iepriekšpārdošanā, tikai sešas dienas pēc tam, kad bija iekasēti 8 miljoni dolāru. 

Nedēļu pēc nedēļas investori ir turpinājuši investēt jaunajā Pepe tokenā, kas darbojas uz savas patentētas 2. slāņa Ethereum ķēdes.

Starp iepriekšpārdošanas straujo 8 miljonu un 9 miljonu ASV dolāru sasniegšanu viens noslēpumains valis nesen investēja 3,13 miljonus ASV dolāru Pepe ($PEPE), sadalot šo summu divos darījumos.

Šonedēļ paralēli attīstījās arī darbība saistībā ar Ethereum 2. līmeņa risinājumiem.

Coinbase patentētajā Base ķēdē pirmdien tika veikti 3,6 miljoni darījumu. Otrdien visi 2. līmeņa protokoli kopā apstrādāja 12,44 miljonus darījumu. 

Savlaicīgais Pepe drudzis, līdztekus pieaugošajai 2. līmeņa aktivitātei, liek vairākiem ievērojamiem Web3 influenceriem iegādāties un reklamēt $PEPU, tostarp arī Latvijā populāro kriptoblogeru – Kriptomāniju.

Pastāvīgais Pepe drudzis, visticamāk, ļaus Pepe Unchained sasniegt 10 miljonus ASV dolāru tieši pirms monētas iepriekšpārdošanas otrā mēneša jubilejas.

Tie, kas iegādājas šobrīd, var saņemt $PEPU par $0,0091996, kas ir zemākā cena, kas saglabāsies līdz iepriekšpārdošanas termiņa beigām.

Pepe: kādreiz bija ieslodzīts, tagad atbrīvots no ķēdēm

$PEPU tokena iespējamā kotēšana biržās pēc ICO varētu piesaistīt jaunu līdzekļu pieplūdumu, tāpēc tiem, kas ir ziņkārīgi, iespējams, nekad nebūs labāka laika to iegādāties. Sākotnējā investīcija 100 ASV dolāru apmērā ir nedaudz vairāk nekā 11 000 ASV dolāru vērtībā PEPU žetonos.

Oriģinālais Pepe ($PEPE) ir trešā lielākā kriptovalūta ar tirgus kapitālu 3 miljardi ASV dolāru. 

foto: Publicitātes foto

Pasaule pirmo reizi ieraudzīja Pepe mēmu četrus gadus pirms tam, kad 2009. gadā Bitcoin iepazīstināja pasauli ar kriptovalūtām. Pepe, kas bija pazīstams ar savu saukli “jūtos labi, draugs”, sāka savu dzīvi kā globāls fenomens Maksa Furija deviņdesmito gadu tīmekļa komiksā “Boy's Club”. 

Pēc tam viņš kļuva par spēcīgu simbolu Honkongas 2019.-2020. gada protestos, kas bija lielākie protesti valsts vēsturē. 

Kopš $PEPE samazinājās, viņš ir iedvesmojis daudzus žetonus, taču neviens no tiem nav guvis tādus pašus panākumus, jo tie visi bija zemas lietderības mēmu monētas, kas neko jaunu nesniedza.

Tas bija līdz brīdim, kad Pepe atbrīvojās no Ethereum zemā ātruma un augstajām darījumu izmaksām.

Sīkāka informācija: $PEPU 2. līmeņa sadalījums

Pepe Unchained ir pirmais Pepe tokens, kas darbojas uz savas patentētās Ethereum 2. līmeņa blokķēdes.

Ethereum ir Bitcoin konkurents numur viens, pateicoties tā augstas funkcionalitātes viedajiem līgumiem. Tas ir blokķēdes tīkls, kurā šobrīd notiek vislielākā komerciālā aktivitāte, un tajā ir izveidojusies lietojumprogrammu izstrādātāju un patērētāju kopiena, kas kopā ir radījuši nepārspējamu finanšu pakalpojumu, spēļu un tirdzniecības programmu klāstu.

Tomēr Ethereum pirmais līmenis pašlaik var apstrādāt tikai aptuveni 15 transakcijas sekundē, kas rada lielu pārslodzi un lielākas transakciju komisijas maksas.

Lai likvidētu šo vājo vietu, ir izveidoti vairāki otrā līmeņa protokoli. Otrā līmeņa protokoli atrodas virs galvenā Ethereum tīkla un neatkarīgi apstrādā darījumus papildu ķēdē, pirms tie tiek pievienoti pirmā līmeņa blokķēdes galvenajai uzskaites sistēmai.

foto: Publicitātes foto

Pepe Unchained jeb $PEPU ir pirmais Pepe žetons, kas atrodas uz sava patentēta 2. līmeņa, izmantojot priekšrocības, ko sniedz paaugstināts ātrums, lai mēmu monēta būtu 100 reizes ātrāka un lētāka nekā Ethereum.

Projekts nāk ar īpašu bloku pārlūku, lai redzētu visus darījumus 2. līmenī. Tas arī piedāvā tūlītēju un lētu tiltu starp Pepe Unchained un Ethereum 1. līmeni.

Patiesībā Pepe Unchained izceļas ar spēju nodrošināt to pašu jautro un rotaļīgo Pepe piederības garu - vienlaikus piedāvājot arī ievērojamu lietderību un rentabilitāti.

Mēmu monētu un DeFi investoriem, kuri vēlas stiprināt mēmu monētu portfeļus, Pepe Unchained gatavojas kļūt par karstu biļeti ievērojamai ieguldījumu atdevei un potenciāli eksplozīvai tirdzniecības aktivitātei, tiklīdz iepriekšpārdošanas sezona beigsies un žetons nonāks atklātajā tirgū.

Pepe Unchained ir rūpīgi pārbaudījuši Coinsult un SolidProof, un tā viedajā līgumā nav konstatētas nekādas kritiskas problēmas vai nepilnības.

Negaidiet - apmeklējiet Pepe Unchained iepriekšpārdošanas vietni un pievienojieties jau tagad!