Pepe Unchained pārsniedz 6,8 milj. dolāru iepriekšpārdošanā
foto: Publicitātes foto
Bizness un ekonomika

Pepe Unchained pārsniedz 6,8 milj. dolāru iepriekšpārdošanā

Reklāmas projekts

Pepe Unchained piedzīvo izaugsmi, pārsniedzot 6,8 milj. ASV dolāru iepriekšpārdošanā, neskatoties uz kopējo mēmu monētu sektora stagnāciju.

Pepe Unchained ($PEPU) ir neapturamā uzplaukumā, bez problēmām pārsniedzot 6,8 miljonu ASV dolāru atzīmi, neskatoties uz pašreizējo klusumu mēmu monētu sektorā.

Jaunā mēmu monēta tagad tiecas sasniegt 7 miljonu ASV dolāru robežu, kas noteikti tiks sasniegta līdz nedēļas beigām.

Pirmie ieguldītāji cer, ka Pepe Unchained ar savu 2. līmeņa Ethereum ķēdi pārspēs savus 1. līmeņa kolēģus Pepe ($PEPE) un PepeCoin ($PEPECOIN) kā galīgā Pepe versija.

$PEPU debija lielākajās biržās piedāvās lielākam investoru skaitam ātrāku un lētāku veidu, kā iegūt Pepe.

Taču, kamēr galīgā Pepe versija joprojām guļ savā Bacta tilpnē un gaida, kad tiks izlaista kā Dārts Vaiders, tie, kas zina par tās iepriekšpārdošanu, var paķert $PEPU pirms citiem investoriem par $0,0088396 par žetonu.

Tomēr rīkojieties ātri - šī cena drīz pieaugs līdz $0,0088750, jo tā tiks pacelta uz nākamo iepriekšpārdošanas posmu.

Ja mēmu monētas ir mirušas, tad kāpēc investori pērk Pepe Unchained?

Nav noslēpums, ka pēdējā laikā mēmu monētas ir piedzīvojušas kritumu. Gada pirmajā pusē novērotais supercikls lielā mērā ir izkliedējies, un gada otrajā pusē jau ir pagājis viens mēnesis.

Monētas, kas agrāk bija līderi, piemēram, Floki ($FLOKI), pēdējā mēneša laikā ir samazinājušās par 7,71 %. Brett ($BRETT) šajā pašā laika posmā ir samazinājies par 25 %, bet Pepe - par 8,66 %.

Mēmu monētu indekss, kas izseko sešas lielākās mēmu monētas pēc tirgus kapitalizācijas, pēdējā mēneša laikā ir samazinājies par 6,29%, savukārt visas mēmu monētas tikai pēdējo 24 stundu laikā ir piedzīvojušas kopēju kritumu par 5,3%. 

Pašreizējais cenu kritums ir licis ekspertiem izteikt pieņēmumu, ka sākotnējā mānija ir mazinājusies, kā galvenos iemeslus minot tirgus noskaņojuma maiņu un mazāku ažiotāžu.

foto: Publicitātes foto

Tomēr, ja mēmu monētas patiešām būtu mirušas, tas ir pārsteidzoši, kā Pepe Unchained ir kļuvis par izņēmumu, pēdējā mēneša laikā piesaistot ievērojamu investīciju pieplūdumu, kamēr lielākā daļa žetonu ir nokrāsojušies sarkanā krāsā.

Pirmajā dienā Pepe Unchained piesaistīja vairāk nekā 200 000 ASV dolāru, un kopš tā laika tā finansējums ir pieaudzis par 3266 % - tā Pepe Unchained vēlas teikt, ka, ja kaut kas nogalinās mēmu monētas, tad tas esmu es.

Ieguldītāji ne tikai pērk Pepe Unchained, bet arī veic ieguldījumus $PEPU.

Masīvais FOMO, ko Pepe Unchained radīja kopš izlaišanas, ir ļoti izteiksmīgs apliecinājums tam, ka tirgus nekādā ziņā neatsakās no mēmu monētām. 

Patiesībā tas, ka Pepe Unchained investori ir ieguldījuši lielāko daļu no jauniegādātajiem $PEPU, apstiprina tēzi, ka mēmu monētas nemaz nav mirušas. 

Pepe Unchained ieguldīšanas protokolā ir bloķēti aptuveni 555 miljoni $PEPU žetonu, kas dolāru izteiksmē veido 72 % no iepriekšpārdošanas laikā iegūtajiem līdzekļiem.

foto: Publicitātes foto

Protams, ievērojamais $PEPU žetonu apjoms, kas uzreiz tiek ieguldīts, liecina, ka investoru ticība projektam nav saistīta tikai ar ātras peļņas gūšanu pēc kotēšanas biržā. Tā drīzāk atspoguļo patiesu apņēmību padarīt to par "go-to-Pepe" žetonu daudziem digitālo aktīvu entuziastiem.

Līdz ar to šķiet, ka tirgus ir mazliet apstājies, un kriptovalūtu baiļu un alkatības indekss svārstās neitrālā līmenī pēc tam, kad pagājušajā nedēļā neizdevās Bitcoin mēģinājums pārspēt savu visu laiku augstāko līmeni. 

Ikviens tikai gaida šo vienu dzirksteli, lai uzsāktu nākamo lielo ralliju, ko Pepe Unchained var nodrošināt.

Pepe Unchained ir tas, kas nepieciešams, lai izraisītu nākamo mēmu monētu superciklu.

Kāpēc visi tik daudz naudas iegulda Pepe Unchained un turas pie tās ilgtermiņā?

Tā nav mīkla. Pepe Unchained vienkārši nav parasta mēmu monēta.

Tā ne tikai piedāvā ātru un makam draudzīgu veidu, kā iegūt kriptovalūtu Pepe, bet, kā jau minēts, tā nāk ar svaigu jaunu blokķēdi Ethereum - 2. līmeņa ķēdi ar savu saskaņošanas mehānismu un blokķēdes pētnieku, kas būtībā ir pavisam jauna ekosistēma. 

Tas ir tāpat kā piešķirt Pepe savu VIP viesistabu, kur viņš var uzaicināt savus draugus, piemēram, Brettu un Endiju ($ANDY), lai viņi varētu paviesoties.

Pateicoties tikai šim, $PEPU ir nepārprotams līderis gaidāmajā mēmu monētu superciklā tuvākajos mēnešos.

Kā zina kriptovalūtu nozares pārstāvji, tirgus ir pazīstams ar saviem pārsteigumiem un bieži vien ir nepieciešams tikai viens impulss - nozīmīgs ziņu notikums, virāls sociālo mediju ieraksts vai pat izcils mēms -, lai no jauna izraisītu trakumu. Tieši šim nolūkam ir radīts Pepe Unchained.

Iespējams, ka investori ir atteikušies no populārākajām mēmu monētām un tagad meklē kaut ko, kas varētu tirgu atkal uzmundrināt. Vecie un lēnie Pepe vairs nav piemēroti.

Kā pievienoties Pepe Unchained iepriekšpārdošanai, kamēr ballīte vēl tikai sākas?

Agrīna ierašanās vienmēr ir gudrs solis. Šobrīd tas ir līdzīgi, kā noķert lielu ziņu priekšlaicīgu vēstījumu - kad Pepe Unchained nonāks galvenajā apritē un tiks izvietots lielākajās biržās, var būt par vēlu gūt no tā labumu.

Vēl tikai pagājušajā svētdienā YouTube kanāls Crypto Gains saviem 135 000 abonentiem izteica aicinājumu iegādāties $PEPU, kad līdzekļi atradās 5,7 miljonu dolāru vērtībā. Četras īsas dienas pagāja ātri uz priekšu, un kopējais apjoms tika papildināts vēl par 1 miljonu ASV dolāru.

Taču labā ziņa ir tā, ka jūs joprojām varat to iegādāties agri.

Kļūstot par atbalstītāju tagad, ir iespēja saņemt ievērojamu atlīdzību, jo projekts sāk uzņemt apgriezienus. Milzīgu impulsu.

Tāpēc pasteidzieties un apmeklējiet Pepe Unchained tīmekļa vietni, pieslēdziet savu maku un iegādājieties $PEPU, izmantojot ETH, USDT vai BNB. Tiek pieņemtas arī kredītkartes.

Kad esat iegādājušies $PEPU, varat arī nekavējoties palielināt savu ieguldījumu, izmantojot tās ieguldīšanas programmu, kas pašlaik var lepoties ar 284% APY.

Esiet droši, ka Pepe Unchained viedlīgums ir izgājis pilnīgu Coinsult un SolidProof auditu, kas tā kodā neatklāja nekādas kritiskas problēmas. Pērciet $PEPU tagad.