WienerAI iepriekšpārdošana drīz beigsies
foto: Publicitātes foto
Bizness un ekonomika

WienerAI iepriekšpārdošana drīz beigsies

Reklāmas projekts

Pievienojieties WienerAI iepriekšpārdošanai, kas jau ir savākusi 9 milj. ASV dolāru. Nepalaidiet garām iespēju iegādāties šo revolucionāro kriptovalūtu.

Investoriem ir atlicis pavisam nedaudz laika, lai pievienotos WienerAI ($WAI) aizraujošajai iepriekšpārdošanai.

Šī jaunā mēmu monēta, kas tiek dēvēta par “kriptovalūtas ChatGPT”, ir savākusi gandrīz 9 miljonus ASV dolāru, un tā gatavojas laist klajā savu revolucionāro kriptovalūtu tirdzniecības čatbotu, kura mērķis ir vienkāršot digitālo aktīvu tirdzniecību visiem investoriem.

Vietējā tokena $WAI galīgā iepriekšpārdošanas cena ir 0,00073 ASV dolāri, un tā saglabāsies līdz brīdim, kad iepriekšpārdošana noslēgsies.

Tomēr gaidīt līdz iepriekšpārdošanas beigām, lai iegādātos $WAI, varētu būt par vēlu, jo projekta ievērojamais kapitāla pieplūdums liecina, ka potenciāls cenu kāpums varētu notikt, tiklīdz tas nonāks kādā no lielākajām biržām.

Investoru entuziasms jau ir acīmredzams, piemēram, pagājušajā svētdienā kāds ''valis'' veica ievērojamu FOMO pirkumu USD 370 000 vērtībā par $WAI.

Šī lielā interese liecina par ievērojamu $WAI potenciālu, tāpēc ir ļoti svarīgi rīkoties ātri, kamēr vēl notiek iepriekšpārdošana.

Valis nopērk 500 miljonus $WAI

Tā kā Bitcoin strauji tuvojas 70 000 dolāru vērtībai, kriptotehnoloģiju tirgū valda labs garastāvoklis. Buļļu aktivitāti veicināja elektrizējošā reakcija uz Trampa runu, kas nedēļas nogalē izskanēja konferencē Bitcoin 2024 Nešvilā.

Šis Bitcoin radītais impulss izraisīja 1,8% pieaugumu visā tirgū. Tomēr īstais nedēļas nogales notikums bija kāds valis, kurš nonāca virsrakstos, ieguldot 114,15 ETH WienerAI iepriekšpārdošanā, nopērkot gandrīz 500 miljonus $WAI.

Sīkāka informācija par darījumu ir redzama zemāk redzamajā ekrānšāviņā:

foto: Publicitātes foto

Šķiet, ka šis investors veic pēdējā brīža FOMO vadītu gājienu, lai nodrošinātos ar $WAI par pašreizējo cenu, atzīstot, ka WienerAI nav tikai vēl viena mēmu monēta, bet gan nākamā līmeņa tehnoloģija, kas vienkāršos sarežģīto kriptovalūtu tirdzniecības pasauli.

WienerAI mākslīgā intelekta uzlabots tirdzniecības čatbots,ir kriptovalūtu ChatGPT

WienerAI mākslīgā intelekta uzlabots tirdzniecības čatbots darbojas līdzīgi kā ChatGPT. Ieguldītāji tam var uzdot jebkuru ar tirdzniecību saistītu jautājumu, un tas sniedz tūlītējas, izsmeļošas atbildes.

Tas var atbildēt uz tādiem kriptovalūtas pamatjautājumiem kā “Kas ir blokķēde?” vai “Kas ir Bitcoin?”, taču tehnoloģijas patiesais spēks slēpjas tās spējā precīzi noteikt, kāda tirdzniecība šodien, visticamāk, nodrošinās labāko peļņu no ieguldījumiem.

foto: Publicitātes foto

WienerAI ir izstrādāts, lai atbildētu uz šādiem tirdzniecības jautājumiem un pat ieteiktu labākās decentralizētās biržas (DEX) darījumu veikšanai. Tā piedāvā arī detalizētu analīzi par katru ieteikto iestatījumu.

Tirgotāji var izpildīt darījumus tieši ar tērzēšanas robota starpniecību, nemaksājot nekādas komisijas maksas un ar aizsardzību pret maksimālās iegūstamās vērtības (MEV) robotiem, kas manipulē ar darījumiem peļņas gūšanas nolūkā.

Tādējādi WienerAI tehnoloģijai ir potenciāls pārveidot tirdzniecības praksi, piesaistīt vairāk tirgotāju, uzlabot likviditāti un palīdzēt veicināt plašāku ieviešanu kriptovalūtu jomā.

Vēl ir laiks pievienoties WienerAI iepriekšpārdošanai pirms tās beigām - lūk, kā to izdarīt:

Lai pievienotos aizraujošajai WienerAI iepriekšpārdošanai, vienkārši apmeklējiet projekta tīmekļa vietni, pievienojiet savu maku un izmantojiet ETH, USDT vai BNB, lai apmainītu pret $WAI. Akceptē arī kredītkartes un debetkartes.

WienerAI ir pabeidzis rūpīgu SolidProof auditu, un tā kodā nav konstatētas nekādas kritiskas problēmas.

Esiet informēti pēdējās iepriekšpārdošanas stundās, pievienojoties WienerAI aktīvai kopienai X un Telegram.

Līdz WienerAI iepriekšpārdošanas termiņa beigām ir atlicis pavisam nedaudz laika. Vai esat pārliecināts, ka vēlaties palaist garām iespēju kļūt par agrīno investoru šajā tehnoloģijā, kas maina spēles noteikumus?