Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Pepe Unchained iepriekšpārdošanā sasniedz 4 milj. ASV dolāru
foto: Publicitātes foto
Bizness un ekonomika

Pepe Unchained iepriekšpārdošanā sasniedz 4 milj. ASV dolāru

Reklāmas projekts

Pepe monētas cīnās par dominanci - Pepe Unchained savā iepriekšpārdošanā piesaista 4 milj. ASV dolāru, piedāvājot ātrākus un lētākus darījumus.

PepeCoin 24 stundu laikā pārspēja Pepe, bet augstākā versija Pepe Unchained iepriekšpārdošanā sasniedz 4 miljonus ASV dolāru.

Kamēr monētas ar Pepe tematiku cīnās par dominanci, to pēdējā versija Pepe Unchained ($PEPU) turpina piesaistīt investīcijas, tādējādi sasniedzot 4 miljonu ASV dolāru robežu un tuvojoties atklāšanai.

Šī mēmu monēta, kurai ir tāds pats Pepe raksturs, bet ātrāki un daudz lētāki darījumi, pateicoties savai 2. līmeņa ķēdei Ethereum tīklā, ir gatava stāties pretī PepeCoin ($PEPECOIN), Pepe ($PEPEPE) vai jebkurai citai monētai ar vardes seju, kas pretendē uz piederību Pepe.

Ieguldītājam, kuram ir stabils kriptovalūtu portfelis, kurā ietilpst mēmu monētas, tagad varētu būt īstais brīdis, iegādāties labāku Pepe versiju - Pepe Unchained.

Mēmu monētu mānija vai drīzāk Pepe mānija

$PEPECOIN pēdējās 24 stundās ir piedzīvojis milzīgu kāpumu, pārspējot $PEPE ar 10,8 % pieaugumu salīdzinājumā ar 3 %.

Šis kāpums bija diezgan liels pavērsiens, ņemot vērā, ka $PEPE pirmdien bija mēmu monētu līderis pēc tam, kad riska kapitāla uzņēmums Nascent ieguldīja 3,41 miljonu ASV dolāru, lai iegūtu 141 miljardu $PEPE žetonu.

foto: Publicitātes foto

Pepe hype ir ievērojami veicinājusi arī citu Pepe tipa monētu, piemēram, Andy ($ANDY), PeiPei ($PEIPEI), Apu Apustaja ($APU) un Ponke ($PONKE), kuru vērtība attiecīgi pieauga par 5,3 %, 20,56 %, 10,98 % un 33,3 %.

Saskaņā ar DEXTools datiem strauji aug arī tādi jaunie kotējumi kā Maga Pepe ($MAPE) un RocketFrog ($RFrog).

Tikmēr Pepe Unchained tajā pašā laika posmā savā iepriekšpārdošanā ir piesaistījis gandrīz $300 000, tādējādi tā kopējais piesaistīto līdzekļu apjoms ir pārsniedzis 4,3 miljonus ASV dolāru. Tas ir diezgan iespaidīgi, ņemot vērā, ka monētai ir tikai viens mēnesis.

Ieguldītāji nepārprotami paļaujas uz $PEPU nākotnes perspektīvām, pateicoties tā daudzsološajai 2. līmeņa ķēdei Ethereum, kas ne tikai ļauj vieglāk un lētāk iegūt $PEPU, bet arī rada pamatu jaunu žetonu izlaišanai.

Ieguldījumi Pepe Unchained joprojām ir nepārspējami ar 483% APY

Papildus tam, ka Pepe Unchained darbojas ar savu ķēdi, tas izceļas arī ar ievērojamām ieguldīšanas atlīdzībām, ar kurām citi Pepe žetoni vienkārši nespēj sacensties.

Ar lielisko 483% APY ieguldītāji var gandrīz dubultot savus žetonus mazāk nekā mēneša laikā, gatavojoties raķetes lidojumam uz Mēnesi.

foto: Publicitātes foto

Redzot, ka 331 miljons $PEPU žetonu jau ir bloķēti, redzams, ka cilvēki uzticas Pepe Unchained ilgtermiņā, nevis tikai kādam ātram ‘’pump-and-dump’’ darījumam, kā to dara citi atdarinājumi.

Ja esat gatavi atbalstīt īstu Pepe, apmeklējiet Pepe Unchained tīmekļa vietni, lai apmainītu savus $PEPU žetonus par ETH, USDT vai BNB - der arī kredītkartes.

Pepe Unchained ir izgājis pilnīgu auditu, ko veica Coinsult un SolidProof, tāpēc potenciālajiem investoriem nav jāuztraucas par tā koda integritāti.

Lai sekotu līdzi Pepe Unchained jaunākajām aktualitātēm, pievienojieties tās kopienai X un Telegram.

Iegādājieties $PEPU tagad un esiet Pepe spēles priekšgalā!