Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Kā iegādāties The Meme Games ($MGMES) žetonus?
foto: Publicitātes foto
Bizness un ekonomika

Kā iegādāties The Meme Games ($MGMES) žetonus?

Reklāmas projekts

The Meme Games aptver Olimpisko spēļu sacensību garu, apvienojot to ar jautru un deģeniālu mēmu monētu kultūru. $MGMES iepriekšpārdošana ir sākusies.

The Meme games ($MGMES), kur mēmu monētu mānija satiekas ar 2024. gada Olimpisko spēļu garu. Kriptovalūtas kopiena The Meme Games uzskata par “oficiālo” olimpisko mēmu monētu.

The Meme Games iepriekšpārdošanas dalībnieki var izvēlēties starp Dogecoin, Pepe, DogWifHat, Brett un Turbo un skatīties, kā viņi sacenšas par iespēju iegūt 25% bonusu par sākotnējo pirkumu.

Pēc tam, kad būs izvēlēts viens no pieciem mēmu varoņiem, izvēlētais sportists skries 169 m sprintu. Ja jūsu izvēlētais mēmu varonis iegūs zeltu, jūs saņemsiet iepriekšpārdošanas žetonu reizinātāju. Šajā spēlē jūs esat uzvarētājs vai zaudētājs, 2. un 3. vieta bez prēmijām.

Pēc būtības spēle atgādina spēļu automātus vai ruleti ar olimpisko spēļu mēmu pārveidi, taču ar ievērojami lielāku iespēju spēlētājiem redzēt atdevi. Katram mēmu sportistam ir vienādas iespējas uzvarēt, padarot sacensības godīgas un aizraujošas, savukārt neparedzambība notur dalīniekus savā vietā, alkstot pēc labākā iznākuma.

Lai palielinātu savas izredzes laimēt, spēlētāji var iegādāties $MGMES žetonus vairākas reizes, izmantojot priekšrocības, ko piedāvā bez minimālā pirkuma ierobežojums. Katrs pirkums ļauj izvēlēties citu mēmu sportistu, sniedzot vairāk iespēju iegūt reizinātāja bonusu. Ši geimificētā pieeja veicina stratēģisku līdzdalību un uztur augstu aizrautību visā iepriekšpārdošanas periodā. 

Ir vēl neticami divas svarīgas priekšrocības, ko The Meme Games piedāvā vairāk nekā citas iepriekšpārdošanas: “iesaldēšana” un mēmu monētu “druzis”.

Oficālā projekta vietne mudina investorus “iesaldēt” žetonus iepriekšpārdošanas laikā, lai izmantotu lielisko APY piedāvāto iespēju. Šis skaitlis ir mainīgs un samazinās līdz ar to dalībniekiem pēc iespējas ātrāk ir jāiegādājas un “jāiesaldē” žetoni, rakstīšanas laikā tas ir vairāk nekā 4000%. “Iesaldēšana” ir iespējama galvenajā projekta ķēdē - Ethereum. 

The Meme Games prognoze

Neraugoties uz pašreizējiem tirgus apstākļiem, analītiķi paredz spožu nāktoni mēmu monētām ar The Meme Games priekšgalā. 

Investoriem, kuri vēlas iegūt sprādzienbīstamu atdevi, jāapsver mēmu monētas, jo īpaši tās, kas piedāvā inovatīvus projektus ar lietderību, piemēram, The Meme Games.

The Meme Games izceļas kā potenciāls līderis gaidāmajā spēļu žetonu vēršu skrējienā, apvienojot mēmu monētu popularitāti ar Play-to-Earn spēli. 

Ņemot vērā The Meme Games iepriekšpardošanu, investori var gūt labumu no šī unikālā projekta ilgtermiņa potenciāla. Mēmu monētu nākotne škiet daudzsološa, un agrīna piedalīšanās varētu dot jums iespēju gūt labumu.

Kā iegādāties The Meme Games žetonus?

The Meme Games iepriekšpārdošana beigsies 2024. gada 8. septembrī, un plānotais DEX datums ir 10. septembris. 

Lai iegādātos $MGMES žetonus jums ir jāveic pavisam vienkārši soļi. 

foto: Publicitātes foto

Pirmais, kas jums ir jāizdara, ir jāsavieno savs kriptovalūtas maks ar oficiālo The Meme Games iepriekšpārdošanas vietni, izmantojot Web3Payments logrīku. Izvēlaties vienu no piedāvātajiem makiem.

Tālāk, ja jūsu makā nav nevienas kriptovalūtas, tad jums būs jāpapildina maks ar vienu no kriptovalūtām, ko iepriekšpārdošanas vietne pieņem (ETH, USDT vai BNB). 

Kad maks ir papildināts, variet apmainīt $MGMES žetonus pret vienu no kriptovalūtām ar kuru jūs papildinājāt savu maku. Apstiriniet darījumu, žetonus pieprasīt būs iespējams pēc iepriekšpārdošanas beigām.

Uzreiz pēc žetonu iegādes jums ir iespēja “iesaldēt” savus žetonus, lai iegūtu pasīvos ienākumus.