Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Huawei iesaka: kas jāņem vērā, izvēloties bezvadu austiņas
foto: Publicitātes foto
Auto un tehnoloģijas

Huawei iesaka: kas jāņem vērā, izvēloties bezvadu austiņas

Reklāmas projekts

Par bezvadu austiņām mūsdienās dzirdējuši ir teju visi – tās ir viegli pieejams, vieglas un ērti lietojamas, kas tās padara par labu sabiedroto ikdienā. Tomēr tirgū parādās arvien vairāk iespēju, kas nereti veikt izvēli par labu kādām padara grūtu, tāpēc tehnoloģiju ražotājs Huawei ir apkopojis trīs faktorus, ko ieteicams ņemt vērā.

“Izvēloties bezvadu austiņas, vispirms ir jāizprot savas vajadzības un nolūki, kādiem mērķiem tiek izvēlētas austiņas, piemēram, darba vajadzībām, relaksācijai vai sportam. Vadoties pēc tā, tālāk svarīgi ņemt vērā atbilstošus faktorus. Piemēram, darba vajadzībām lieti noderēs trokšņu slāpēšanas funkcija, savukārt, ja plāno ilgstošu lietošanu, tad ilgs akumulatora darbības laiks,” stāsta Mikus Tillers, Huawei produktu apmācības vadītājs.

foto: Publicitātes foto

Cena

Tirgū ir pieejamas dažādu cenu kategorijas austiņas. “Nenoliedzami, ka par kvalitāti ir jāmaksā. Pētot cenas, bezvadu austiņām tās var sniegties pat pāri 500 eiro robežai, tāpēc noderīgi lūkot tādus variantus, kas apvieno maciņam draudzīgo ar kvalitatīvo. Piemēram, Huawei FreeBuds 6i maksā zem 100 eiro. Vidējās cenas segmentā austiņas ar tādiem parametriem kā FreeBuds 6i ir gandrīz neiespējami atrast, jo vai nu nebūs kāda no funkcijām, vai nu cena būs krietni augstāka, tāpēc noteikti ir jāveic dažādu modeļu cenu un funkciju salīdzināšana” stāsta eksperts.

Ilgs baterijas darbības laiks

Ja plānojat austiņas izmantot ilgāku laiku, ir svarīgi izvēlēties modeli ar ilgu akumulatora darbības laiku. Dažas austiņas var darboties līdz 20 stundām ar vienu uzlādi, bet citas ir jāuzlādē biežāk. Izvēloties austiņas, ņemiet vērā, cik bieži un ilgi tās lietosiet. Ja plānojat austiņas izmantot katru dienu vairākas stundas, jums būs nepieciešamas austiņas ar ilgu akumulatora darbības laiku. Priekšstatam, FreeBuds 6i darbojas līdz 35 stundām ar uzlādes ietvaru, savukārt ar vienu uzlādi tās var darboties līdz pat 8 stundām. Turklāt ierīce ir paredzēta arī ātrai uzlādei, jo pietiek ar 10 minūtēm, lai austiņas nepārtraukti lietotu vēl 4 stundas.

Trokšņu slāpēšanas funkcija

Trokšņu slāpēšana ir funkcija, kas palīdz samazināt apkārtējā trokšņa līmeni, lai jūs varētu labāk koncentrēties uz savu mūziku, raidierakstu vai kolēģiem tiešsaistes sapulcē. Huawei FreeBuds 6i ir aprīkotas ar Intelligent Dynamic ANC 3.0. Tas nozīmē, ka tās dinamiski regulē trokšņu slāpēšanas intensitāti un ļauj pielāgoties 34 dažādiem scenārijiem. “Vai nu tas ir skaļš vilciens, vai nu apkārt esošie trokšņainie mājinieki, bezvadu austiņas ik pēc 2,6 mikrosekundēm uzrauga apkārtējos trokšņus un spēj tos intuitīvi apslāpēt,” stāsta eksperts.

foto: Publicitātes foto

Lai trokšņu filtrēšana būtu tiešām efektīva, funkcija sastāv no vairākām būtiskām komponentēm. Viens no svarīgākajiem FreeBuds 6i uzlabojumiem salīdzinājumā ar iepriekšējiem modeļiem ir trokšņu filtrēšanas kamera. Šī funkcija slāpē 2-3 kHz trokšņus, kas ir visgrūtāk slāpējamais skaņas diapazons tradicionālajās TWS austiņās. Tas ļauj iegremdēties skaņās un vairāk koncentrēties uz veicamo uzdevumu jebkurā vidē.

foto: Publicitātes foto

Tēmas