foto: AVIS
Kemperu noma: 6 iemesli, kāpēc ceļot kemperī
Tūrisms
2024. gada 5. jūlijs, 16:24

Kemperu noma: 6 iemesli, kāpēc ceļot kemperī

Biznesa nodaļa

Reklāmas projekts

Vasara ir īstais brīdis, lai apceļotu Latviju vai paviesotos kādās tālākās zemēs. Lai arī galamērķī iespējams nonākt dažādos veidos, ceļošana kemperī ir viens no labākajiem un izdevīgākajiem. Kāpēc būtu vērts izvēlēties tieši šo transportlīdzekli un kur to iznomāt? Atbildes uz šiem un vēl citiem jautājumiem, noskaidro raksta turpinājumā!

Priekšrocības, ceļojot kemperī

Arvien biežāk cilvēki ceļošanas vajadzībām izvēlas tieši kemperus jeb “māju uz riteņiem”. Daudzfunkcionālais transportlīdzeklis spēj nodrošināt visu nepieciešamo pilnvērtīgai dzīvošanai. Tā, visnotaļ, ir labāka alternatīva ceļošanai ar auto, kas var radīt neērtības un pamatīgi nogudrināt.

Brīvība un spontanitāte

Ceļojums ar kemperi nozīmē, ka varēsi pabūt tik daudz vietās, cik vien sirds kāro, jo nav jābūt piesaistītam vienam transportlīdzeklim, kas kursē noteiktā laikā. Dodoties ceļā ar kemperi, iespējams pašam izplānot maršrutu un laiku, turklāt jebkurā brīdī vari arī mainīt savus plānus.

Nakšņošanas iespējas

Dodoties ceļojumā uz ārzemēm, jau laikus ir jāapsver visas nakšņošanas iespējas, kā arī jāveic rezervācija. Kemperis no šādām darbībām atbrīvo, jo vienlaikus tas kalpo arī par naktsmītni, kas pielīdzināma viesnīcas numuriņam, tikai par daudz izdevīgāku cenu. 

Daba rokas stiepiena attālumā

Ja esi dabas mīlis un labprāt izvēlies uzturēties ārpus telpām, noteikti spēsi novērtēt priekšrocības, ko sniedz ceļošana kemperī. Sajūti piedzīvojumu garu, baudot gleznainas ainavas itin visur, kur vien sniedzas skatiens. 

Bez bagāžas ierobežojumiem

Īpaši tad, ja ceļo kopā ar ģimeni, līdzi ņemamo mantu apjoms varētu būt diezgan iespaidīgs. Pārvietojoties ar citiem transportlīdzekļiem, nereti par bagāžu nākas samaksāt prāvu summu, toties kempera bagāžas nodalījumā vari kompakti un bez raizēm ievietot visu līdzņemšanai nepieciešamo. 

Kopābūšana ar ģimeni

Kas gan var būt labāks par jaunu iespaidu gūšanu kopā ar saviem vistuvākajiem. Piemēram, Eiropas apceļošana kemperī noteikti paliks atmiņā kā viens no spilgtākajiem piedzīvojumiem. Kemperis ir īpaši piemērots ģimenēm ar bērniem. 

Maltīšu gatavošana

Izmaksu ziņā ceļošana kemperī ir ekonomiskāka, nekā, piemēram, ar lidmašīnu. Tāpat arī ceļošanas laikā nav jādomā, kur paēst, jo kemperu virtuves zonā iespējams pagatavot pilnvērtīgas maltītes. 

Kur nomāt kemperi? 

foto: Pexels.com / Tim Gouw

Daudzviet Latvijā tiek piedāvāta kemperu noma, tomēr aicinām izvēlēties uzticamu uzņēmumu, lai pēcāk nenāktos vilties. Auto nomas pakalpojumu uzņēmumā MyAvis tagad tiek piedāvāta arī kemperu noma. Piedāvājumā ir 2 veidu dīzeļdzinēja transportīdzekļi: 

Kā nomāt? 

Kempera nomas periods pie MyAvis ir no 3 līdz 30 dienām (maksimālais pieļaujamais nobraukums ir 400 km dienā). Lai vadītu kemperi, jābūt spēkā esošai B kategorijas autovadītāja apliecībai, kā arī vismaz 1 gada vadītāja stāžam. Transportlīdzekli atļauts vadīt no 21 gada vecuma.

Kādēļ MyAvis?

Kempera noma pie MyAvis ir īpaši izdevīga vairāku iemeslu dēļ:

  • jauni un perfekti tīri transportlīdzekļi ar pilnu degvielas bāku, ūdens tvertni un gāzes balonu; 
  • diennakts bezmaksas palīdzība uz ceļa visā Eiropā;
  • transportlīdzekļi ir ideālā tehniskā kārtībā ar spēkā esošu KASKO polisi;
  • beidzoties nomas termiņam, par papildu samaksu kempera tīrīšanu veiks MyAvis. 

Kemperu noma pie MyAvis ir vienkārša un izdevīga. Izvēlies savām vēlmēm un vajadzībām piemērotāko transportlīdzekli, veic rezervāciju un dodies ceļā pretī jauniem piedzīvojumiem!

Tēmas