foto: Publicitātes foto
Jaunākās kriptovalūtas, kurās investēt tagad - nepalaid garām!
Bizness un ekonomika
2024. gada 3. jūlijs, 14:45

Jaunākās kriptovalūtas, kurās investēt tagad - nepalaid garām!

Reklāmas projekts

Shiba Shootout jaunākā mēmu kriptovalūta, kas piedāvā lieliskus lietošanas gadījumus un dāsnas atlīdzības. Uzzini vairāk, lai nepalaistu garām!

Kriptovalūtu tirgus ir dinamisks un nepārtraukti attīstās, un katru dienu parādās jauni projekti, kas kļūst arvien populārāki. 

Dažu pēdējo gadu laikā kriptovalūtas ir pierādījušas sevi kā ievērojamu spēlētāju finanšu tirgos, kas cīnās par vietu vairāku investoru portfeļos. Tomēr tiem, kas ir iesācēji investīcijās kriptovalūtu tirgū, nozares pašreizējā stāvokļa uztvere un apzinātas izvēles izdarīšana var būt diezgan grūts uzdevums. 

Lai nedaudz atvieglotu darbu jaunajiem kriptovalūtu investoriem, esam apkopojuši labākās, kriptovalūtas, kurās investēt tagad. 

Jaunākie kriptovalūtu projekti, kuriem vērts pievērst uzmanību ir Shiba Shootout un Pepe Unchained.

Shiba Shootout - Mežonīgo Rietumu mēmu monēta ar dāsnām atlīdzībām

Shiba Shootout nav parasta mēmu monēta ar vēl vienu Shiba talismanu. Tā vietā projekts ir izveidojis neaizmirstamu, izdomātu pilsētu - Shiba Gulch - kas būvēta pēc Mežonīgo Rietumu tēmas ar maršalu Shiba kā stāsta galveno varoni.

Shiba Shootout varoņi valkā cepuri - kovboja stilā - un sniedz aizraujošu mežonīgo rietumu stāstu, kas varētu radīt spēcīgu kopienas atbalstu.

foto: Publicitātes foto

Projekts īpašniekiem piedāvā plašu atlīdzību klāstu. Piemēram, projekts ir uzsācis ieteikuma programmu, kas pazīstama kā Rose Rewards. Investori var uzaicināt savus draugus pievienoties Shiba Shootout kopienai un saņemt žetonu atlīdzības.

Tāpat investori var dalīties ar savu mežonīgo mēmu monētu pieredzi regulāri organizētajās Campfire Stories sesijās. Tie, kuriem ir trakākie stāsti var laimēt papildu $SHIBASHOOT žetonus.

Tāpat investori var izmantot Shiba Shootout “iesaldēšanas” priekšrocības. Projekta “iesaldēšanas” fonds piedāvā ienesīguma procentus, kas pašlaik ir vairāk nekā 2000%.

Kā arī investori varēs piedalītties Lucky Lasso loterijās, la iegūtu iespēju laimēr “lielās kriptovalūtas balvas”

Investori ļoti atzinīgi vērtē $SHIBASHOOT potenciālu, pateicoties tā agrīnajam pieprasījumam un dāsnajām atlīdzībām. Daļa no izlozēs savāktās summas tiks izmantota arī labdarības iniciatīvām. 

Tuvākajā laikā tiks izlaista arī Shiba Shootout minispēle.

Kriptovalūtu investori, kuri vēlas iegādāties šo jauno mēmu monētu, var apmeklēt Shiba Shootout oficiālo vietni. Viņi var apmainīt jebkuru no ETH, BNB vai USDT pret $SHIBASHOOT žetoniem. 

Pepe Unchained - tikai vienas nedēļas laikā piesaista vairāk nekā 2 miljonus ASV dolāru

Pepe Unchained veido jaunus ceļus kā pirmais projekts, kas ievieš savu blokķēdi, kas pazīstama kā “Pepe Chain”. Šī novatoriskā attīstība sniedz virkni priekšrocību, kuras mērķis ir risināt esošās problēmas un uzlabot jaunus blokķēdes tehnoloģijas aspektus.

Galvenā Pepe Chain priekšrocība ir tā 2. slāņa risinājums, kas izstrādāts, lai atrisinātu merogojamības problēmas ar kurām saskarās Ethereum ķēde. Palielinot darījumu jaudu, Pepe Chain nodrošina ātrāku apstrādes laiku un samazinātas maksas, padarot to efektīvāku lietotājiem.

foto: Publicitātes foto

Viena no galvenajām Pepe Chain priekšrocībām ir tās spēja apstrādāt lielāku darījumu skaitu sekundē, salīdzinot ar Ethereum.

Tikai nedēļu pēc sākotnējā monētu piedāvājuma (ICO) uzsākšanas projekts jau ir piesaistījis vairāk nekā 2 miljonus ASV dolāru. 

Iepriekšpārdošana ir veidota vairākās fāzēs, katrā no tām žetonu cenai pieaugot. Lai iegādātos $PEPU žetonus iepriekšpārdošanā, apmeklējiet Pepe Unchained vietni, savienojiet savu maku un iegādājieties, izmantojot ETH, USDT vai BNB. Tiek pieņemti arī maksājumi ar kredītkartēm.

Šī strukturētā iepriekšpārdošanas pieeja ne tikai stimulē agrīnos investorus iegādāties žetonu par zemāku cenu, bet arī palielina impulsu katrā kārtā. Pepe Unchained jau tagad poziocionē sevi kā daudzsološu spēlētāju kriptovalūtu tirgū.