Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Pepe Unchained ($PEPU) pārsniedz 600 000 ASV dolārus iepriekšpārdošanā
foto: Publicitātes foto
Bizness un ekonomika

Pepe Unchained ($PEPU) pārsniedz 600 000 ASV dolārus iepriekšpārdošanā

Jauns.lv

"Kriptovaļi" ir atraduši jaunāko mēmu monētu, kas varētu atnest lielas atdeves agrīnajiem investoriem. Iegādājies $PEPU žetonus iepriekšpārdošanā!

Ātrāks, jaudīgāks Pepe - Pepe Unchained ($PEPU) - ir izlaists, un tā notiekošajā iepriekšpārdošanā tas jau ir piesaistījis vairāk nekā 600 000 ASV dolārus.

Palielinoties tirgus nestabilitātei, “kriptovaļi” meklē jaunus un daudzsološus jaunpienācējus, piemēram, Pepe Unchained.

Jaunajam Pepe Unchained ir Ethereum Layer 2 blokķēde, kas nozīmē, ka darījumi ir ātrāki un lētāki.

Patiešām, Pepe Unchained darījumi būs 100 reizes ātrāki nekā Ethereum, un tiem būs īpaši ērta tūlītāja savienošana starp ETH un Pepe Chain.

Pepi vairs neapturēs gausais un apgrūtinošais Ethereum tīkls. Tas nozīmē, ka Pepe Unchained iegūs labāko no abām pasaulēm - sava 2. slāņa zibens ātrumu un zemās izmaksas, kā arī 1. slāņa Ethereum ķēdes drošību, kas joprojām ir kriptovalūtu ekosistēmas galvenā komerciālā sliede.

Atbrīvojot Pepi, Pepe Unchained atklāj jaunu mēmu monētu ēru, kurā varat uzreiz “iesaldēt” žetonus, tirgoties un mijiedarboties ar Pepe Chain. Turklāt, papildus tam, ka tai ir sava modernā blokķēde, jaunā Pepe versija, kas mīl brīvību, piedāvā ievērojamas atlīdzības, kas rakstīšanas laikā ir vairāk nekā 3000% gadā.

Ieguldot tagad 100 ASV dolārus Pepe Unchained projektā, var padarīt jūs par miljonāru

Pašreizējā $PEPU žetonu cena iepriekšpārdošanā ir 0,00803 ASV dolāri, taču ar katru nākamo posmu tā pieaugs. Iegādājoties žetonus agrīnajā stadijā varētu sniegt lielas atdeves investoriem.

Mēmu monētu tirdzniecība ir tikpat populāra, kā tas ir, pateicoties milzīgiem ieguvumiem, ko var panākt, jo īpaši no ieguldījumiem iepriekšpārdošanas laikā. 

Piemēram, Pepe. Ja jūs pagājušā gada 17. aprīlī būtu iegadājies Pepe 100 ASV dolāru vērtībā un turējis žetonus līdz šodienai, tagad tā vērtība būtu 1,26 miljoni ASV dolāri.

Kā mēs redzējām, Pepe Unchained tik daudzos veidos uzlabo oriģinālo Pepe, kas nozīmē, ka tas ir labs pretendents uz nākamo lielo mēmu kriptovalūtu. 

Ja tam pievieno iepriekšpārdošanas izpildes ātrumu, kas virzās uz priekšu ļoti strauji, tas nodrošina potenciālajiem pircējiem lielu ieguldījumu atdevi.

Īsumā, $PEPU ir daudz vairāk nekā tikai parasta jautrība un necieņa, kas ir mēmu monētās un tās kopienas iezīme.

Tāpēc nav brīnums, ka YouTube ietekmētāji veido video par Pepe Unchained. Piemēram, Kriptomānija, kas detalizēti stāsta par šo jauno projektu un uzskata, ka $PEPU varētu pieaugt 100 reizes.

Tirgum atlabstot, vai “vaļi” gatavojas pirkt Pepe Unchained ($PEPU)?

Kamēr Pepe ($PEPE) saglabā savas pozīcijas kā trešā lielākā mēmu monēta ar tirgus maksimālo apjomu 4,5 miljardu dolāru apmērā, tirgotāji raugās nākotnē.

Kā liecina Pepe Unchained parādīšanās, kriptovalūtā nekas ilgi nestāv uz vietas. Pastāvīgie jauninājumi, kas padara Pepe Unchained par vienu, kas jāskatās starp topošajām mēmu monētām.

Protams, Pepe it ļoti tālu no lejupslīdes, lai gan pēdējo pāris dienu laikā tā ir zaudējusi 500 miljonus ASV dolārus tirgus kapitalizācijas novērtējumā. Neskatoties uz to, vardes monēta joprojām ieņem trešo vietu mēmu monētu reitingā.

foto: Publicitātes foto
CoinMarketCap.com
CoinMarketCap.com

Tomēr šādos brīžos, kad tirgū notiek lejupslīde, tirgotāji un investori no jauna skatās uz saviem portfeļiem - dažreiz tāpēc, ka viņiem ir steigā jāpiesaista līdzekļi vai arī viņi vēlas no jauna līdzsvarot savus turējumus un izmantot zemākās izvēles iespējas.

Atceraties, ka katras pārdošanas otrā galā ir pircējs. Gan Bitcoin, gan Ethereum ir samazinājušies, sasniedzot kritisko atbalsta līmeni attiecīgi 60 000 ASV dolāru un 3 300 ASV dolāru apmērā, paverot ceļu uz paaugstinātas nepastāvības periodu. 

Nepastāvība nozīmē lielāku peļņu gudriem tirgotājiem, kuri var pamanīt neapstrādātos dimantus, piemēram, Pepe Unchained.

Pirms trim dienām Shiba Inu “vaļa” adrese izņēma SHIB no Coinbase, kuras vērtība tobrīd bija 4,41 miljons ASV dolāru.

Ļoti iespējams, ka šis “valis” padara pieejamus līdzekļus tirdzniecībai vai nu citā centralizētā biržā ar plašākiem sarakstiem nekā Coinbase, vai arī, lai ieguldītu monētās, kas pieejmas tikai decentralizētās biržās, vai, lai veiktu apmaiņu pret ETH vai USDT, lai tieši ieguldītu iepriekšpārdošanā.

Viss, kas jums jāzina par $PEPU pirms iegādes

Pepe Unchained ir īsts novators, jo tas ir pirmais Pepe žetons, kas darbojas ar savu patentēto Ethereum 2. slāņa blokķēdi.

Ātkārtoti jāatkārto, ka Ethereum var pārvaldīt tikai ne vairāk kē 15 darījumus sekundē (tps), kas padara darījumu veikšanu lēnu un dārgu.

Darījumu maksai ir tendence pieaugt, ķēdei kļustot noslogotākai, kas nozīmē, ka brīžos, kad tirgotājs visvairāk vēlas izmantot to, šādas sarbības izmaksas var būt astronomiskas, padarot mazākus darījumus neekonomiskus.

Kā minēts, šo problēmu risināšanai ir izveidoti 2. slāņa protokoli. Plaši zināmās tehnoloģijas iterācijas ietver Polygon tīkla ($MATIC) žetonu, kas var reģistrēt 429 transakcijas sekundē, un Arbitrum ($ARB) ar ātrumu līdz 598 transakcijām sekundē.

Sakaņā ar CoinGecko datiem, 2. slāņa protokolu popularitāte turpina pieaugt līdz 21 miljardam ASV dolāru.

foto: Publicitātes foto
CoinMarketCap.com
CoinMarketCap.com

Tā kā Pepe Unchained ir pirmā mēmu monēta, kas izmanto šo tehnoloģiju, izveidojot savu 2. slāņa blokķēdi, tās vērtības atšķirība no citām mēmu monētām ir ievērojama.

Inoformācija, kas sniegta projekta dokumentā, liecina, ka 20% no 8 miljardiem $PEPU žetonu tiek atvēlēti iepriekšpārdošanai un 30% “iesaldēšanai”.

Jāņem vērā, ka dāsnais piešķīrums “iesaldēšanas” atlīdzībām ir tāds, ka tas nodrošinās pasīvus ienākumus “iesaldētājiem” divu gadu izmaksu periodā.

Vēl 20% tiek atvēlēti mārketingam, bet atlikušie 30% ir vienādi sadalīti starp likviditāti, projekta attīstību un Pepe Unchained 2. slāņa kasi.

Pepe joprojām ir viens no atpazīstamākajiem zīmoliem mēmu monētu kategorijā, un tas izskaidro, kāpēc Pepe Unchained iepriekšpārdošana ir guvusi tik spēcīgu atbalstu kopš tā sākotnējā monētu piedāvājuma sākuma pagājušajā nedēļā.