Huawei Watch Fit 3 – līdz šim vieglākais un plānākais sērijas modelis
foto: Publicitātes foto
Huawei Watch Fit 3
Auto un tehnoloģijas
2024. gada 23. maijā, 06:00

Huawei Watch Fit 3 - līdz šim vieglākais un plānākais sērijas modelis

Reklāmas projekts

Līdz ar tehnoloģiju attīstību, pieaugošo apzinātību par savu veselību un vēlmi sevi izpaust caur stilu, jaunā paaudze ir neatlaidīgi būvējusi ceļu uz jaunu tendenci – “fitstyle” jeb jaunu veidu, kā dzīvot sabalansēti. Esot pārmaiņu priekšgalā, jaunais Huawei Watch Fit 3 pierāda, ka rūpes par izskatu var apvienot ar labsajūtu, lietotājam neveicot nekādus kompromisus.

Pēc izskata jaunais Huawei Watch Fit 3 ir pārmantojis iepriekšējo FIT modeļu klasisko kvadrātveida formu. “Šis ir arī līdz šim vieglākais un plānākais šīs sērijas pārstāvis – tas ir 9,9 mm plāns un 26 gramus smags, kas nozīmē, ka to ir ērti nēsāt visu dienu. Tas ir piemērots gan vīriešiem, gan sievietēm, jo tā ekrāns ir 43 mm liels, tādējādi nodrošinot ergonomisku komfortu un universālu pieeju. Tāpat tam ir 1,82 collas augstas izšķirtspējas retina klases AMOLED displejs, kas nodrošina plašāku trīsdimensiju vizuālo pieredzi un attēlus ar lielāku skaidrību un detalizāciju.

foto: Publicitātes foto

Tāpat iespaidīgs ir arī pulksteņa akumulatora darbības laiks – lietojot to ikdienas vajadzībām, tas kalpos līdz pat 10 dienām, savukārt intensīvas lietošanas reizēs līdz pat 7 dienām. Būtiska priekšrocība, ka pietiek vien ar 10 minūtēm, lai pulksteni lietotu visu atlikušo dienu. Turklāt tas ir sadreīgs gan ar iOS, gan Android,” stāsta tehnoloģiju eskperts Mikus Tillers.

Viedpulksteņa superspēja – būt par līdzsvarotas dzīves virzītājspēku

Ne velti par viedpulksteni runā kā par personīgo treneri uz rokas. Piemēram, jaunajā viedpulkstenī ir ierīkoti dažādi aktivitāšu gredzeni, kas palīdz piekopt jaunus ieradumus, tas piedāvā izvēlēties no vairāk kā 100 sporta veidiem, kā arī citas funkcijas, piemēram, sirds ritma un miega monitoringu.

Motivāciju nodrošina arī vizuāli parādītie mērķi viedpulksteņa gredzenos – sadedzinātās kalorijas, treniņiem pavadītais laiks, kā arī cik ilgi lietotājs ir bijis aktīvs dienas laikā, kas ietver pat tādas vienkāršas darbības kā stāvēšanu kājās. “Šķietami sīka lieta, piemēram, parādīt, cik lietotājs ir bijis aktīvs dienas laikā, taču vizualizējot savas dienas aktivitātes, var gūt lielāku izpratni, cik procentuāli tiek sasniegti mērķi, kā arī kalpo kā “modinātājzvans” tad, kad ir slikta pašsajūta,” stāsta eksperts.

Savukārt, lai atbalstītu cilvēkus svara palielināšanas vai samazināšanas procesā, Stay Fit lietotnē ir paplašināta pārtikas datu bāze, kā arī ieviesta jauna uztura analīzes funkcija. Tāpat, balstoties uz lietotāja datu vēsturi, viedpulkstenis nodrošina viedos sporta ieteikumiem, kā arī ar mākslīgā intelekta palīdzību ģenerē personalizētus plānus, kā sasniegt izvirzītos mērķus gan uzturā, gan fiziskajās aktivitātēs.

foto: Publicitātes foto
Huawei Watch Fit 3
Huawei Watch Fit 3

Nesatricināms miegs kopā ar Huawei Watch Fit 3

Jo pārpildītāks ir dzīves ritums, jo biežāk parādās miega traucējumi. Piemēram, martā veiktais “Kantar” pētījums liecina, ka kopumā trīs no četriem Latvijas iedzīvotājiem pēdējā mēneša laikā izjuta dažādus miega traucējumus.

Lai risinātu miega traucējumus, lieti noderēs TruSleep™ 4.0, sniedzot lietotājiem iespēju gūt izpratni par miega ilgumu un kvalitāti, kā arī pārskatu par miegla cikliem. “Balstoties uz šiem datiem, viedpulkstenis tālāk tos interpretē, lai tālāk spētu sniegt dažādus padomus, kā uzlabot miega kvalitāti,” norāda eksperts.

foto: Publicitātes foto

Lai gan pats cilvēks ir tas, kuram dienas beigās ir jāpieņem tādi lēmumi, kas nāk pašsajūtai par labu, viedpulkstenis ir tas, kas spēj parādīt virzienu, kādā lūkoties, lai tiktu sasniegti rezultāti pēc iespējas efektīvāk un galvenais – bez rūpēm un lieka stresa.

Huawei Watch Fit 3 ar silikona sikniņu maksā 159 EUR, savukārt versija ar ādas siksniņu – 179 EUR. Pērkot līdz 16. jūnijam, dāvanā bezvadu austiņas Huawei FreeBuds SE 2.