foto: Publicitātes foto / Shutterstock
Bitcoin izkāpj no “bīstamās zonas” - vai “vēršu skrējiens” klāt?
Bizness un ekonomika
2024. gada 15. maijs, 16:15

Bitcoin izkāpj no “bīstamās zonas” - vai “vēršu skrējiens” klāt?

Reklāmas projekts

Kriptovalūtu tirgū ir jūtama atveseļošanās un redzamas "vēršu skrējiena" pazīmes. 99Bitcoins ar savu inovatīvo platformu piesaistījis 1,2 miljonus dolāru.

Bitcoin, vadošā kriptovalūta, nesen ir uzrādījusi nelielas kāpuma pazīmes, uzkāpjot virs 63 000 ASV dolāriem, pirms nostabilazējoties uz 62 000 ASV dolāru robežas.

Šī kustība liecināja par atgūšanos no iepriekšējiem zemākajiem līmeņiem un iespējamām tirgus dinamikas izmaiņām.

Kriptovalūtas tirgus analītiķis Rekt Capital nesen uzsvēra, ka Bitcoin, iespējams ir izgājis cauri visbīstamākajai fāzei pēc samazināšanas uz pusi, kas parasti atnes ievērojamas korekcijas.

Saskaņā ar vēsturiskajiem datiem šādām “bīstamajām zonām” bieži seko atkārtotas uzkrāšanās fāzes, un Bitcoin nesenais atlēciens varētu norādīt uz šīs tendences sākumu.

Bitcoin ceļš pēc samazināšanas uz pusi ir bijis ļoti nepastāvīgs. Pēc maksimuma marta vidū kriptovalūta piedzīvoja 23% kritumu, sasniedzot zemāko līmeni 56 800 ASV dolārus 1. maijā. 

Šis cenas punkts, iespējams, varētu atspoguļot lejupslīdi pēc samazināšanas uz pusi, iezīmējot izšķirošu brīdi gan investoriem, gan tirgotājiem.

Šis novērojums saskanēja ar aktīva neseno atlēcienu līdz vairāk nekā 63 000 ASV dolāriem, kas liecina par atgriešanos pie atkārtotas uzkrāšanas fāzes.

Nākotnes prognozes un tehniskās atziņas

Lai gan vēsturiskās tendences piedāvā ceļvedi, tās negarantē nākotnes rezultātus. Joprojām iespējamas tirgus svārstības un sānu kustības. 

Tomēr Rekt Capital atzīmēja: “Bitcoin sāk parādīt pazīmes, ka pārdošanas temps palēlinās, lēnām attīstoties pret aptuveni 60 000 ASV dolāru atbalstu.”

Lai nodrošinātu ilgtspējīgu atveseļošanos, šim atbalstam ir jābūt. Ja tas izdosies, Bitcoin varētu mērķēt uz atgriešanos savā augstākajā līmenī, potenciāli sasniedzot 68 000 ASV dolārus.

Šīs prognozes pamatā ir tehniskā analīze un pašreizējais tirgus noskaņojums.

Lai arī kriptovalūtu tirgus pašlaik ir atveseļošanās stadijā, jaunā Learn-to-Earn 99Bitcoins platforma piesaista visus kriptovalūtu entuziastus un jauniņos, dodot iespēju mācīties un saņemt atlīdzības.

99Bitcoins piesaista vairāk nekā 1,2 miljonus ASV dolāru

Pēdējā laikā lielu ažiotāžu saņem jaunais projekts Ethereum tīklā - 99Bitcoins

Šī novatoriskā platforma “Learn-to-Earn” savā iepriekšpārdošanā jau ir piesaistījusi vairāk nekā 1,2 miljonus ASV dolāru, un tas viss notiek tikai viena mēneša laikā pēc iepriekšpārdošanas sākšanās.

99Bitcoins žetona cena pašreizējā posmā ir 0,00105 ASV dolāri, taču šī cena ar katru nākamo posmu pieaugs.

foto: Publicitātes foto

Tie, kas vēlas iegādāties 99BTC žetonus, tos var iegādāties, izmantojot ETH, USDT vai kredītkarti/ debetkarti.

Saskaņā ar 99Bitcoins informatīvo dokumentu 10,5% no kopējā piedāvājuma (10,3 miljardi žetonu) ir rezervēti agrīnajiem investoriem. Un pēc iepriekšpārdošanas beigām komanda plāno iekļaut 99BTC žetonu decentralizētā biržā, lai gan konkrēts grafiks nav izziņots.

99Bitcoins nodrošina jaunu Learn-to-earn protokolu, ko izstrādājusi populārās vietnes 99Bitcoins komanda. Šis protokols atalago lietotājus ar 99BTC žetoniem par aktīvu kriptovalūtas apguvi. 

Lietotāji var pabeigt interaktīvus kursus, viktorīnas un vērot kā pieaug viņu žetonu skaits, paplašinot savas zināšanas.

99BTC īpašnieki var arī “iesaldēt” savus žetonus, lai nopelnīt ienesīgu gada ienesīguma %. Rakstīšanas laikā likme ir 13600% gadā, lai gan šis skaitlis kritīsies, jo tiks bloķēti vairāk žetoni.

Žetonu īpašniekiem ir arī ekskluzīva piekļuve uzlabotām apmācībām, eksperu tīmekļu semināriem, tirdzniecības signāliem un VIP grupām.

99Bitcoins vēlas izmainīt kriptovalūtas izglītības scenāriju. Tā vietā, lai vienkārši nodrošinātu saturu par kriptpvalūtām, platforma piedāvā iespēju iegūt atlīdzības, kamēr viņi mācās.

Milzīgs žetonu airdrop un BR-20 integrācija

Papildus ažiotāža ap 99BTC žetonu ir tā lielais BTC airdrop, kura vērtība ir 99 999 ASV dolāri. Izstrādes komanda piešķirs šo laimestu 99 laimīgajiem uzvarētājiem, kuri agri būs pievienojušies Learn-to-Earn platformai.

Lai piedalītos airdrop akcijā, ieguldītājiem ir tikai jāreģistrējas oficiālajā vietnē, jāseko 99Bitcoins sociālajiem tīkliem un jāiesniedz sava kriptovalūtu maka adrese. 

foto: Publicitātes foto

99Bitcoins žetona komanda arī plāno savienot žetonu ar Bitcoin tīklu, izmantojot jauno BRC-20 standartu. Šis solis sniegtu neticamas priekšrocības, piemēram, uzlabotu drošību un pastāvību.

Kopumā ar milzīgiem kopienas stimuliem, vērienīgiem projekta plāniem un pārskatāmām tehnoloģijām 99Bitcoins ir šeit, lai noteiktu jaunu standartu kriptovalūtas izglītībai.