"Lidl” atklājis savu 30. veikalu Latvijā!

Popularais zīmols “Lidl Latvija” 29. februārī plkst. 7.30 atklājis savu 30. veikalu Latvijā. Tas atrodas Krasta ielā 40, un veikala ...

gallery icon
Bizness un ekonomika
2024. gada 29. februāris, 11:01

FOTO: "Lidl" atklājis savu 30. veikalu Latvijā; pirmais apmeklētājs rindā gaidījis kopš pusnakts

Jauns.lv

Popularais zīmols "Lidl Latvija" šorīt plkst. 7.30 atklājis savu 30. veikalu Latvijā. Tas atrodas Krasta ielā 40, un veikala pārstāvji ziņo, ka pirmais apmeklētājs svinīgo brīdi pie veikala namdurvīm gaidījis kopš pusnakts.

"Atklājot jau 30. veikalu Latvijā, "Lidl" šodien svin nelielu jubileju. Esam priecīgi, ka turpinām augt, jo līdz ar katra jaunā veikala atklāšanu esam vēl tuvāk saviem daudzajiem klientiem. Mūsu stratēģija paliek nemainīga – turpināt attīstīties Rīgā un Latvijā," vēsta "Lidl Latvija" valdes priekšsēdētājs Mačejs Urbanskis.

Pirmais klients rindā no 00.00

Tradicionālajā sacensībā par pirmā klienta godu šoreiz uzvarēja Adrians, kas rindā iestājās tieši 00.00. Viņa mērķis bija iegūt 30 EUR "Lidl" dāvanu karti, lai lētāk iegādātos un savam tēvam uzdāvinātu "Parkside" darba instrumentus, kas tētim nepieciešami, lai īstenotu plānus par dzīvokļa remontu.  

"Lidl" veikala atklāšanas prieku klientiem šodien vairos silti dzērieni un laimes rats ar balviņām, tai skaitā, iespēju vinnēt vienu no 30 "Lidl" dāvanu kartēm 30 EUR vērtībā. Jaunais veikals savus pirmos klientus sagaidīja ar īpašām atlaidēm, kas vienīgi Krasta ielā 40 tiks piedāvātas vēl nākamās četras nedēļas. Klientiem, kas "Lidl Plus" lietotnē jauno Krasta ielas veikalu izvēlēsies kā savu pamatveikalu, šeit būs pieejamas vēl īpašākas atlaides daudzām pārtikas un nepārtikas precēm!

Modernais "Lidl" veikals, jaunā Rīgas vizītkarte

Gaišā ēka Krasta ielā 40 ar savu stikloto un izgaismoto fasādi turpmāk redzami sveiks visus galvaspilsētas viesus un tuvāko apkaimju iedzīvotājus. Krasta ielas veikala ēku raksturo tās modernais izskats, LED apgaismojumu risinājumi, "zaļās elektrības" izmantošana un augstais energoefektivitātes līmenis. Jau ierasts, ka "Lidl" veikalu ēku celtniecība notiek pēc mūsdienīgākajiem ilgtspējas principiem, bieži pārsniedzot Latvijā noteiktās prasības.

Veikala apkārtni turpmāk daudz zaļāku darīs gandrīz 900 košumkrūmi un koku lielstādi, kas šeit iestādīti gandrīz 138 000 EUR vērtībā. Lai jaunais veikals būtu ērtāk sasniedzams kājāmgājējiem un velosipēdistiem, ap to ir izbūvēti vairāki jauni celiņi.

Autotransporta plūsmas atvieglošanai par "Lidl" īdzekļiem gandrīz 610 000 EUR vērtībā izbūvēts un Rīgas pašvaldībai bez atlīdzības lietošanā nodots jauns apgriešanās ceļš pie Salu tilta – Lāčplēša ielas viadukta.