foto: Pixabay.com
Viesnīcas darbinieks aicina tūristus vienmēr pārbaudīt numuriņa tualeti
Tūrisms
2023. gada 8. oktobris, 11:02

Viesnīcas darbinieks aicina tūristus vienmēr pārbaudīt numuriņa tualeti

Jauns.lv

Viesnīcas darbinieks aicināja tūristus vienmēr pārbaudīt numuriņa tualeti, ja apmetas valstī ar siltu klimatu. Viņš iesaka noskalot ūdeni tualetē ikreiz, kad ieejat savā istabā.

Par to raksta "Express". Šis padoms pirmajā acu uzmetienā šķiet dīvains, bet jūs noteikti gribēsiet to ievērot, kad uzzināsiet iemeslu.

Lieta tāda, ka vietās, kur ir karsts klimats, ir daudz kukaiņu. Un vietas pie poda ir ideāla slēptuve baisajiem rāpuļiem, īpaši zirnekļiem. Šāds padoms ir īpaši aktuāls tādās vietās kā Taizeme vai Austrālija.

Tāpat vērts pievērst uzmanību atvilktnēm un skapīšiem, jo bieži iepriekšējie viesi tur atstāj diezgan nepatīkamus "pārsteigumus". Tāpēc pārliecinieties, vai jums līdzi ir paciņa antibakteriālu salvešu.

"Lielākajā daļā viesnīcu, īpaši budžeta viesnīcās, uzkopšanu veic ļoti ātri. Tā ietver virsmu tīrīšanu un gultas veļas maiņu, taču skapju vai kastu iekšpusi nenovāc katru reizi," teikts materiālā.

Citi padomi tūristiem

Eksperti pastāstīja, kā iespējams ietaupīt uz ceļojumiem ar "Ryanair" lidmašīnām. Lai gan šis pārvadātājs ir pazīstams ar saviem budžeta tarifiem lidojumiem, ir vairāki padomi, kas palīdzēs izvairīties no liekiem tēriņiem.

Pirmkārt, nevajadzētu pārmaksāt par vietu, lai sēdētu kādam blakus. Lielākā daļa pasažieru, kas nepiemaksāja, tik un tā sēdēja kopā ar saviem tuviniekiem.

Tāpat eksperti iesaka ņemt mazāk somu. Dažos gadījumos jums var būt izdevīgāk paņemt vienu koferi uz 20 kg nekā divus pa 10.