foto: Publicitātes foto
WBD, Tet un LMT paplašina partnerību Latvijā, HBO satura piedāvājumam pievienojot Max Originals saturu
Publicitātes foto.
Auto un tehnoloģijas
2023. gada 26. jūnijs, 13:06

WBD, Tet un LMT paplašina partnerību Latvijā, HBO satura piedāvājumam pievienojot Max Originals saturu

Jauns.lv

Warner Bros. Discovery, Telia, Tet un LMT paziņo par paplašinātu stratēģisku partnerību Latvijā, pievienojot Max Originals saturu savam līdzšinējam HBO satura piedāvājumam.

“Telia” (Tet un LMT) klientiem Latvijā tagad ir iespēja skatīties arī “Max Originals” saturu, kas “Telia” straumēšanas platformās visās Baltijas valstīs ir pieejams papildus jau šobrīd piedāvājam plašajam HBO premium klases saturam. Izmantojot zīmolu “Max Originals”, “Warner Bros. Discovery” izplata vairākus oriģinālsatura TV šovus, tajā skaitā seriālus, speciālizlaidumus, minisērijas, dokumentālās filmas un filmas. 

Jekaterina Mihailoviča (Jekaterina Mihajlovic), Satura izplatīšanas un biznesa attīstības direktore NEE valstīs un Turcijā, sacīja: “Mēs esam priecīgi paziņot, ka paplašinām sadarbību ar “Telia” Latvijā, padarot “Tet” un LMT klientiem pieejamus mūsu leģendāros “Max Original” šovus un seriālus kā daļu no viņu HBO abonēšanas pakalpojuma. Šis solis atspoguļo mūsu apņemšanos nodrošināt mūsu augstākās klases saturu šajā reģionā vietējās valodās, kā arī mūsu vēlmi īstenot ilgtermiņa sadarbības stratēģiju ar mūsu partneri “Telia”.”

Starp “Max Originals” šoviem un seriāliem, kurus skatītāji varēs baudīt “Telia” platformās, ir “Un tā tas laiks paiet…” jeb “And just like that...” (“Sekss un lielpilsēta” turpinājums); “Cīnītājs” jeb “Warrior” 3. sezona — seriāls par cīņas mākslu, kura pamatā ir Brūsa Lī radītais koncepts un ko producējusi viņa meita Šenona Lī (Shannon Lee); “Pirmās piecas” jeb “First Five” –  “Max” pirmais somu dokumentālais seriāls, piedāvājot intīmu ieskatu Sannas Marinas valdībā; pilnmetrāžas dokumentālā filma “Draugi: salidojums” jeb “Friends: The Reunion”, kā arī jauns dokumentālais seriāls ar Džeisonu Beitmenu (Jason Bateman), Vilu Arnetu (Will Arnett) un Šonu Heju (Sean Hayes) “Smartless: ceļā” jeb “SmartLess: On The Road”. Skatītājiem būs iespēja redzēt arī “100 gadi ar “Warner Bros.” jeb “100 Year of Warner Bros.” – četrus dokumentālos speciālizlaidumus, kas sekos līdzi filmu studijas simtgadei.

“Mēs esam priecīgi piedāvāt pārsteidzošo “Max Originals” pasauli “Tet” platformā, bagātinot mūsu daudzveidīgo satura klāstu un nostiprinot savas pozīcijas Latvijā kā vadošam un inovatīvam maksas televīzijas un straumēšanas pakalpojumam. HBO ir pierādījis sevi kā spēcīgs zīmols, nodrošinot izcilas kvalitātes saturu, kas ir iekarojis klientu sirdis visā pasaulē,” sacīja Inga Alika-Stroda, “Tet” TV un izklaides pakalpojumu biznesa daļas direktore. “Mēs lepojamies, ka piedāvājam saviem abonentiem plašas un aizraujošas izklaides iespējas, tostarp vietējā tirgū ražotus seriālus un saturu no spēcīgām, globālām satura kompānijām. Uzsākot piedāvāt “Max Originals” saturu, mūsu apņemšanās nodrošināt izcilus stāstus un neaizmirstamu pieredzi sasniegs jaunas virsotnes. Šī sadarbība ir nozīmīgs pavērsiens “Tet” attīstībā, mums turpinot veidot partnerības ar nozares visiecienītākajiem zīmoliem. Mēs esam gandarīti par iespēju saviem klientiem nodrošināt vēl aizraujošāku un iedvesmojošāku saturu, tā cenšoties pārspēt viņu gaidas un sniegt viņiem nepārspējamu izklaides pieredzi.”

Juris Binde, LMT prezidents, norāda: “LMT nepārtraukti strādā, lai klientiem būtu pieejams kvalitatīvs saturs augstas kvalitātes atpūtai un izklaidei, piedāvājot “LMT Viedtelevīzijā” simtiem Latvijā un pasaulē populāru raidījumu, filmu un seriālu dažādām gaumēm, vecuma grupām un noskaņojumam. Esam priecīgi, ka drīzumā varēsim papildināt savu viedtelevīzijas saturu ar Holivudas filmu giganta “Warner Bros.” filmām, kas tikai nesen tika demonstrētas kinoteātros, kā arī izciliem seriāliem, kas nupat tapuši Holivudas filmu studijās. Vasarā, kas tradicionāli ir atvaļinājumu laiks un skolēnu vasaras brīvlaiks, izcila kvalitāte un pieejamāks saturs palīdzēs Latvijas sabiedrībai izbaudīt katru dienu neatkarīgi no laikapstākļiem.”

Šobrīd “Telia” saviem klientiem nodrošina piekļuvi ikoniskajam HBO saturam, piemēram, seriāliem “Troņu spēles” (“Game of Thrones”), “Pūķa nams” (“House of the Dragon”), “Pēctecība” (“Succession”), “Pēdējais no mums” (“The Last of Us”), “Eiforija” (“Euphoria”), “Iegrožo savu aizrautību” (“Curb Your Enthusiasm”) un daudziem citiem seriāliem. Daži no tiem ietilpst zem zīmola “HBO Original”, un šis saturs ir vairāk paredzēts nobriedušai auditorijai, jūnijā tirgū ienākot arī seriālam “Elks” (“The Idol”) un seriāla “Paštaisnie Džemstoni” (“The Righteous Gemstones”) 3. sezonai.

Salīdzinot ar “HBO Original”, “Max Original” saturs ir vairāk paredzēts plašākai auditorijai un ģimenēm, tāpēc, papildinot ar to satura piedāvājumu, iegūs skatītāji un viņu dažādās multi-žanru satura gaumes. “Max Originals” jau ir pieejams “Tet” un LMT platformās. Šī sadarbība ir papildinājums “Tet” darījumam ar WBD par “Discovery” lineāro kanālu translēšanu (“Discovery Channel”, “Discovery Science”, HGTC, TLC, “Animal Planet”, “Eurosport 1” un “Eurosport 2”), kā arī LMT darījumam par HBO filmu un seriālu iekļaušanu savā piedāvātajā satura portfelī.