Super piedāvājumi, ko nedrīkst palaist garām: oriģinālā kalpošanas laika "Office 2021" no 13 €
Bizness un ekonomika
2023. gada 7. jūnijs, 09:35

Super piedāvājumi, ko nedrīkst palaist garām: oriģinālā kalpošanas laika "Office 2021" no 13 €

Reklāmas projekts

Iespējams, apmeklējāt Microsoft veikalu, lai iegūtu Microsoft Office 365 produkta atslēgu, taču Microsoft Office 365 ir ikgadējs abonēšanas pakalpojums, un pēc sākotnējās 30 dienu bezmaksas izmēģinājuma versijas jūs varētu iztērēt vairāk nekā 69,99 ASV dolārus gadā. Ja vēlaties iegādāties jaunāko Microsoft Office 2021 Pro Plus versiju, sākotnējā cena ir 439,99 USD, kas lielākajai daļai cilvēku ir liela nauda.

Tagad Keysoff gada vidus veicināšana, ja jums ir tikai viens dators, lai jauninātu Office, jūs varat izvēlēties Office 2021 tikai par 26,25 €! Ja vēlaties dalīties ar ģimeni un draugiem, varat izvēlēties vairāku atslēgu komplektu, Office 2021 tikai par 13,85 €! Šī ir labākā cenas un vērtības attiecība! Ja esat Mac lietotājs, varat iegādāties Microsoft Office Home & Business 2021 mūža licenci tikai par 28,99 €.

Microsoft Office atlaižu zona! Tik zema kā 13,85 €/PV

Operētājsistēma ir pamats drošai un stabilai datora darbībai. Iegādājieties Windows 10 Professional Edition vietnē Keysoff jau par 6,22 eiro par vienību, kā arī varat bez maksas jaunināt uz Windows 11 Professional Edition.

Iegādājieties Windows OS tagad par nepārspējamām cenām!

62% OFF on more Office and bundles (Discount Code: VZK62)

50% OFF ON More Windows OS and Office(Discount Code: VZK50)

Ja jums ir nepieciešama vēl cita datorinstrumentu programmatūra, Keysoff ir arī jums! Piemēram, Keysoff var iegādāties rīkus un programmatūru sistēmas tīrīšanai, failu saspiešanai, attēlu rediģēšanai, sistēmas optimizācijai, produktivitātes birojam un pretvīrusu aizsardzībai.

Datorinstrumenti (bez atlaides koda)

Kā tas var būt tik lēts? Kas jums par to jāzina?

Ir svarīgi atzīmēt, ka ir divu veidu licences. Komerciāls, ko var iegādāties arī Microsoft vietnē, un OEM, kas apzīmē oriģinālā aprīkojuma ražotāju. Funkcionalitātes ziņā tie ir identiski.

Saskaņā ar Eiropas Kopienu Tiesas lēmumu lietotas programmatūras atslēgas Eiropas Savienībā var pārdot pilnīgi likumīgi.

Tomēr starp abām versijām pastāv atšķirība starp atbalstu un lietojumu. Komerciālo versiju var izmantot vairākos datoros, savukārt OEM versija ir piesaistīta aparatūrai, kurā tā pirmo reizi tika aktivizēta.

Interneta veikala Keysoff.com pārdod OEM licences

Keysoff.com katru dienu pārdod aptuveni 1,500 licences visā pasaulē. Garantijas kompensācija tiek aktivizēta tikai vienā procentā gadījumu.

Keysoff nodrošina, ka visas licences ir derīgas, un vienlaikus piedāvā viena gada servisa garantiju, lai pasargātu jūs no papildu produkta nomaiņas un uzturēšanas izmaksām.

Ar augstas kvalitātes produktiem un profesionālu servisu, Keysoff ir saņēmis vairāk nekā 1000 atsauksmes no reāliem TrustPilot lietotājiem, ar vērtējumu 4.8 un 97% apmierinātības līmeni!

24/7 tehniskais atbalsts un mūža pēcpārdošanas serviss