Realitāte TV ekrānā - 5 iemesli, kādēļ izvēlēties Samsung OLED televizoru
Auto un tehnoloģijas
2023. gada 8. maijs, 10:39

Realitāte TV ekrānā - 5 iemesli, kādēļ izvēlēties Samsung OLED televizoru

Reklāmas projekts

Uzzini piecus iemeslus, kādēļ izvēlēties Samsung OLED televizoru.

Pieredze un tehnoloģijas
Samsung ir pārliecinošs līderis pasaules televizoru tirgū. Šajā jomā uzkrātā pieredze ļauj Samsung turēties priekšgalā un piedāvāt arvien jaunas revolucionāras tehnoloģijas, tā nemitīgi uzlabojot televizora attēla un skaņas kvalitāti. Samsung premium segmenta OLED televizori izceļas ar tehnoloģijām, kas jebkāda satura skatīšanos padara par baudījumu un paver iespējas, kādas vēl nesen liktos fantastiskas un nesasniedzamas. Izvēloties Samsung, jūs izvēlaties pārbaudītu un uzticamu kvalitāti.

Bagātīgas krāsas
Aptaujas liecina, ka noteicošais aspekts televizora izvēlē Latvijas iedzīvotājiem ir attēla kvalitāte. Jaunākie Samsung OLED televizori attēla kvalitāti paceļ vēl augstākā līmenī. Ekrānā redzamās krāsas ir maksimāli reālistiskas – dziļi melni un ļoti tīri baltie toņi, spilgtas pārējās krāsas. Un, kas nav mazsvarīgi,  attēls izskatīsies dabisks un košs gan gaišā, gan tumšā telpā. Šāda kvalitāte iespējama, pateicoties Samsung OLED Quantum Dot tehnoloģijai, kas ļauj izmantot pašizgaismojošos pikseļus, līdz ar to attēlam ir piesātinātākas krāsas un par 30 procentiem lielāks spilgtums nekā iepriekšējiem modeļiem. Samsung OLED televizoru ir verificējis starptautiskais PANTONE krāsu institūts, un tas nozīmē, ka krāsu kartēšanas tehnoloģija maksimāli precīzi atveido vairāk nekā 2000 PANTONE katalogā esošo krāsu toņu.

Attēla un skaņas kvalitāte
Televizora jaudīgais Neural Quantum 4K procesors analizē ikvienu ainu un automātiski palielina spilgtumu, nodrošinot maksimālu kontrastu un asu attēlu, kurā saskatāmas pat sīkākās detaļas. Pat ja filma, raidījums vai kāds cits vizuālais saturs nav 4K kvalitātē, Samsung izmantotā 4K AI Upscaling tehnoloģija ar mākslīgā intelekta palīdzību ļauj attēlu uzlabot līdz 4K līmenim. Vēl kāds jaunums – tagad Samsung OLED televizors ir pieejams līdz pat 77 collu izmēram, kas ļauj vēl labāk izbaudīt saturu. Spēļu cienītāji īpaši novērtēs inovatīvo Motion Xcelerator Turbo Pro 4K 144 Hz funkciju, kas rūpējas par to, lai attēls visu laiku būtu skaidrs un tā atveidē nebūtu nekādas kaitinošas aizķeršanās vai kropļojumu.

No attēla kvalitātes neatpaliek arī televizora skaņas kvalitāte – par to gādā iebūvētie Dolby Atmos skaļruņi un Object Tracking Sound tehnoloģija, kas piedāvā ļoti niansētu daudzdimensiju skaņu. Pateicoties Samsung Q-Symphony tehnoloģijai apvienojumā ar Samsung Q-Series Soundbar bezvadu skaļruni, visaptverošās skaņas efekts tiek pacelts vēl nebijušos augstumos.

Izcils dizains
Varētu domāt – ko gan jaunu vairs var izgudrot mūsdienu televizora dizainā? Taču Samsung televizoru dizains ir īsts minimālisma mākslas darbs – tik plāns un elegants, ka iederas jebkādā interjerā. Savukārt Slim One Connect Box un One Connect kabelis ļauj iztikt bez tik kaitinošā ierastā vadu murskuļa, jo dati un elektrība tiek pārraidīta, izmantojot vienu plānu vadu.

Plašas iespējas
Mūsdienās televizoru neizmanto tikai tam, lai skatītos TV pārraides vai filmas, tas darbojas arī kā straumēšanas servisu platforma vai videospēļu konsoļu ekrāns. Daudzi televizoru ar tā lielo ekrānu mēdz izmantot, lai pārlūkotu sava viedtālruņa saturu un veiktu videozvanus. Modernam televizoram ir jāspēj nodrošināt visas šīs funkcijas, un, protams, Samsung televizori ar to lieliski tiek galā. Samsung OLED televizors var kalpot arī kā palīgs gudrās mājas pārvaldīšanā – ar vienkāršu un elegantu pulti viegli var, piemēram, pārvaldīt mājā esošās iekārtas vai ieslēgt istabas apgaismojumu. No ekonomijas un vides aizsardzības viedokļa patīkami ir tas, ka pultij ir iebūvēts akumulators, ko var uzlādēt ar saules enerģiju, radioviļņiem, kā arī USB C kabeli.

Uzzini vairāk par Samsung OLED www.samsung.lv