Bizness un ekonomika
2022. gada 27. aprīlis, 10:03

SIA Tet valdei pievienojas Sergejs Kostjučenko un Alla Krūmiņa

Jauns.lv

SIA Tet valdei pievienojies uzņēmuma komercdirektors Sergejs Kostjučenko un Klientu aprūpes dienesta direktore Alla Krūmiņa. S.Kostjučenko uzņēmumā atbild par pilnu produktu un piedāvājumu vadību privātpersonu un biznesa klientu segmentos, IT produktu stratēģijas izstrādi, pārdošanas stratēģijas attīstību un ieviešanu, kā arī TV un datu centru biznesu attīstību. Savukārt A.Krūmiņa atbild par kvalitatīvu klientu aprūpes infrastruktūras uzturēšanu un pārvaldību, kā arī pakalpojumu piegādi Tet klientiem, nodrošinot profesionālu un kvalitatīvu klientu aprūpi.

Vienlaikus saskaņā ar SIA Tet dalībnieku lēmumu uzņēmuma padomē ievēlēta un darbu uzsāk Ieva Jansone-Buka. Ieva Jansone-Buka ir attīstības finanšu institūcijas ALTUM valdes locekle, ieguvusi uzņēmējdarbības vadības maģistra (MBA) grādu Rīgas Ekonomikas augstskolā. Valdes priekšsēdētāja Ulda Tatarčuka vadībā darbu turpina valdes locekļi Gints Bukovskis (galvenais finanšu direktors), Ingrīda Rone (Cilvēku un vides dienesta direktore) un Dmitrijs Ņikitins (galvenais tehnoloģiju direktors). Valdes sastāvs apstiprināts SIA Tet padomē un dalībnieku sapulcē.

Sergejs Kostjučenko ir biznesa attīstības un pārdošanas vadības profesionālis ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi IT nozarē. SIA Tet vadības komandai Sergejs Kostjučenko kā komercdirektors pievienojās 2021. gada novembrī. Iepriekšējo pieredzi guvis vairākos starptautiski atpazīstamos tehnoloģiju uzņēmumos. Gandrīz sešus gadus Samsung Electronics Baltics vadījis elektronikas biznesu Baltijas valstīs. Piecus gadus bijis IBM pārdošanas direktors Baltijā, kā arī strādājis ByteLife Solutions, Hewlett-Packard un MicroLink Group. Sergejs Kostjučenko ir ieguvis EMBA grādu SSE Rīga un maģistra grādu Mančestras biznesa skolā Lielbritānijā.

foto: Publicitātes foto
Sergejs Kostjučenko.

Alla Krūmiņa iepriekš piecus gadus vadīja Tet Pakalpojumu piegādes un uzturēšanas daļu, savukārt karjeru Tet grupā sāka 2015. gadā kā SIA “Citrus Solutions” projektu vadības daļas direktore. Līdz tam Alla pieredzi guvusi dažādos ar  nekustamo īpašumu saistītos uzņēmumos: SIA “Biroju centrs Ezerparks”, Colliers International un SIA “Vestabalt”. Ieguvusi maģistra grādu Celtniecības uzņēmējdarbībā un nekustamā īpašuma ekonomikā un vadībā Rīgas Tehniskajā Universitātē, kā arī absolvējusi Rīgas Starptautisko ekonomikas un biznesa vadības augstskolu, iegūstot maģistra grādu biznesa vadībā.