foto: Ekrānuzņēmums
Sushi Brothers un Gold&Green® duets – veselībai un garšu baudai
Bizness un ekonomika
2022. gada 18. janvāris, 05:00

Sushi Brothers un Gold&Green® duets – veselībai un garšu baudai

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Janvāris ir Neapēd zemeslodi mēnesis, kad ikviens var pieņemt izaicinājumu ēst vairāk augu izcelsmes produktu un dzīvot zemeslodei draudzīgāk. Sushi Brothers šajā sezonā piedāvā jaunumu – receptes, kuru pamatā ir inovatīvais, uz auzu un pupu bāzes Skandināvijā radītais produkts Gold&Green®, ko Latvijā piedāvā kompānija Paulig Latvia. Lielā mērā pateicoties Kārlim un Reinim Stalboviem jeb Sushi Brothers, šis eksotiskais japāņu ēdiens mūsu platuma grādos ir kļuvis par savējo. Un ne tikai suši, jo tas, ko gatavo Sushi Brothers virtuvē, apliecina, ka street food un ēdienam līdzi ņemšanai ir iespējama restorāna kvalitāte un serviss.

Sushi Brothers panākumu stāsts atgādina mūsdienu pasaku. Reiz divi brāļi – Kārlis ir diplomēts mazā un vidējā biznesa speciālists, savukārt Reinis ir īstens šefpavārs – nolēma mainīt dzīvi un izveidot uzņēmumu, kas piegādā kvalitatīvu street food segmenta ēdienu. Konkurence šajā jomā ir pamatīga, bet Reinis, kas savu pavārmākslas meistarību kaldinājis labākajos Latvijas restorānos Vincents un Hotel Bergs, vienalga bija nolēmis radīt kaut ko savu, lai tas maksā ko maksādams, turklāt šajā garšu avantūrā investējot personīgos līdzekļus, zināšanas, pieredzi un sākumā, kā izrādījās, arī pilnībā visu savu laiku, kad tika strādāts bez brīvdienām. Ir 2016. gada Ziemassvētki, un beidzot savā nelielajā virtuvē viņi ir sagaidījuši pirmos divus pasūtījumus. Bet brīnums tomēr notiek – brāļi strādā arī 1. janvārī, kad konkurenti atpūšas, un tā lieta aiziet! Cilvēki pasūta ēdienu, jo no draugiem vai paziņām ir dzirdējuši labas atsauksmes.

foto: Ekrānuzņēmums

Patiesas rūpes par klientu un radoša dzirksts

Arī pašlaik Sushi Brothers strādā tajā pašā virtuvē Rīgā, Krišjāņa Valdemāra ielā, kaut arī viņu darbības apjoms un jauda ir pieaugusi vairākkārt. Viens no lielākajiem klientiem, ar ko abi brāļi lepojas, ir Virši A. Piedāvātais sortiments apmierina patiesi plašu kulināro gaumi, un vislabākā reklāma ir klientu atsauksmes. Tagad īpaši daudz pozitīvu atsauksmju tiek saņemts par suši, kas pildīti ar Gold&Green®.

Reinis un Kārlis ir kļuvuši par īstiem street food meistariem – 2019. gadā Rīgas Street Food festivālā viņi saņēma laureātu balvu. Reini un Kārli pazīst visā Latvijā – it visur, kur ar savu izbraukuma busiņu brāļi ir piedāvājuši burito, suši burgerus un suši.

foto: Ekrānuzņēmums

“Cilvēki mūsdienās ir aizvien zinošāki par ēdienu – viņi ir ceļojuši, iepazinuši pasaules virtuves un māk novērtēt kvalitāti,” saka Reinis. “Gatavojot ēdienu, netaupām uz izejvielu kvalitātes rēķina. Piemēram, izvēlējāmies savā ēdienkartē iekļaut Gold&Green®, jo produkts ir veselīgs, uzturvielām bagāts, tā ražošanas procesā tiek ievēroti visaugstākie kvalitātes principi.
Mums ir svarīgi, lai, piemēram, laša šķēle ir attiecīgajā biezumā un lai sojas mērce, ko mēs paši uz vietas gatavojam, ir izcila – ar bagātīgu garšas buķeti.”

Kārlis papildina: “Mums ir ļoti svarīgs ēdiena pasniegšanas veids un noformējums. Mūsuprāt, ēdiena garša ir jāpapildina ar košām dabiskām krāsām un jāpiešķir īpaša odziņa katram pasūtījumam. Lai tas, ko patērētāji ir ieraudzījuši mūsu mājaslapā, ir tieši tikpat košs un izskatīgs arī dzīvē! Turklāt savā darbībā cenšamies būt zaļi domājoši.”

foto: Ekrānuzņēmums

Jaunas idejas ar Gold&Green®

Pašlaik viens no intriģējošākajiem jaunumiem, kas top Sushi Brothers virtuvē, ir ēdiens, kuru pamatā ir Skandināvijā tapušais inovatīvais produkts Gold&Green®. “Iepazīstot tā sastāvu – tas patiešām ir īsts superprodukts!” atzīst pieredzējušais šefpavārs Reinis. Gold&Green® izceļas ar vērtīgu, mūsu veselībai tik nepieciešamu uzturvielu arsenālu – tas saturs proteīnu, šķiedrvielas un dzelzi. Gold&Green® pamatsastāvā ir auzas, zirņi un lauku pupas.

Pats produkts kopumā satur 9 svarīgākās aminoskābes, kas nepieciešamas ikdienas uzturā. Un interesanti – tajā nav sojas. Bet pavāriem tas ir īsts atradums, jo paver iespējas visdažādākajām receptēm gan veģetāriešiem, gan vegāniem, gan fleksitāriešiem un visiem, kas mīl gardas un veselīgas maltītes. “Mūsu ēdienkartē šis jaunums kļuvis pieprasīts!” gandarīti ir brāļi no Sushi Brothers, kas jau ilgstoši sadarbojas ar Paulig Latvia, jo produktu kvalitāte, serviss un kompānijas tēls ir visaugstākajā līmenī.

foto: Ekrānuzņēmums

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar Paulig Latvia